Închide meniul

Lionel Messi, cea mai mică notă în L’Equipe, după Lens – PSG 1-1. Argentinianul, „taxat” de jurnaliștii francezi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2021, 9:57

Lionel Messi, cea mai mică notă în LEquipe, după Lens – PSG 1-1. Argentinianul, „taxat de jurnaliștii francezi

Lionel Messi, cea mai mică notă în L'Equipe, după Lens - PSG 1-1

Profimedia

Lionel Messi a fost titular în meciul cu Lens, în timp ce Kylian Mbappe a rămas rezervă, iar Neymar, accidentat, nu a făcut parte din lot. Evoluția argentinianului nu i-a încântat însă pe jurnaliștii de la L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, cea mai mică notă în L’Equipe, după Lens – PSG 1-1

Starul care a cucerit recent al șaptelea său Balon de Aur a primit nota 4 din partea francezilor, cea mai mică acordată jucătorilor lui PSG. Și Danilo Pereira, Leandro Paredes și Keylos Navas au primit aceeași notă ca Lionel Messi.

Remarcatul celor de la L’Equipe a fost fundașul Prsnel Kimpembe, care a fost notat cu 7. „Prea discreți!„, a titrat celebrul cotidian francez, cu referire la prestația lui Lionel Messi și a lui Kylian Mbappe.

Cu toate că a fost „taxat” de jurnaliștii francezi, cifrele lui Messi din meciul cu Lens au arătat mai bine ca în alte partide. Argentinianul a avut cinci șuturi, dintre care unul a lovit bara, și a creat două faze periculoase, irosite însă de coechipierii săi.

Reclamă
Citește și:

PSG a fost la un pas să piarda pe terenul lui Lens, după ce Fofana a înscris în minutul 62, dar parizienii s-au salvat în prelungiri, când Gini Wijnaldum a înscris în minutul 90+2, din pasa lui Mbappe, intrat de pe bancă. După acest rezultat, PSG rămâne lider autoritar în Franța, cu 42 de puncte, la 13 lungimi de locul 2, ocupat de Marseille, care are un meci mai puțin.

Pentru Messi a fost al 12 meci din toate competițiile în acest sezon la PSG. Argentinianul are un singur gol în Ligue 1 și trei reușite în Champions League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lionel Messi, cea mai mică notă în L’Equipe
  • Argentinianul, „taxat” după Lens – PSG 1-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și