Închide meniul

Lionel Messi, cea mai mică notă în L’Equipe, după Lens – PSG 1-1. Argentinianul, „taxat” de jurnaliștii francezi

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2021, 9:57

Lionel Messi, cea mai mică notă în LEquipe, după Lens – PSG 1-1. Argentinianul, „taxat de jurnaliștii francezi

Lionel Messi, cea mai mică notă în L'Equipe, după Lens - PSG 1-1

Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, cea mai mică notă în L’Equipe, după Lens – PSG 1-1

Starul care a cucerit recent al șaptelea său Balon de Aur a primit nota 4 din partea francezilor, cea mai mică acordată jucătorilor lui PSG. Și Danilo Pereira, Leandro Paredes și Keylos Navas au primit aceeași notă ca Lionel Messi.

Remarcatul celor de la L’Equipe a fost fundașul Prsnel Kimpembe, care a fost notat cu 7. „Prea discreți!„, a titrat celebrul cotidian francez, cu referire la prestația lui Lionel Messi și a lui Kylian Mbappe.

Reclamă

Cu toate că a fost „taxat” de jurnaliștii francezi, cifrele lui Messi din meciul cu Lens au arătat mai bine ca în alte partide. Argentinianul a avut cinci șuturi, dintre care unul a lovit bara, și a creat două faze periculoase, irosite însă de coechipierii săi.

Reclamă
Citește și:

PSG a fost la un pas să piarda pe terenul lui Lens, după ce Fofana a înscris în minutul 62, dar parizienii s-au salvat în prelungiri, când Gini Wijnaldum a înscris în minutul 90+2, din pasa lui Mbappe, intrat de pe bancă. După acest rezultat, PSG rămâne lider autoritar în Franța, cu 42 de puncte, la 13 lungimi de locul 2, ocupat de Marseille, care are un meci mai puțin.

Pentru Messi a fost al 12 meci din toate competițiile în acest sezon la PSG. Argentinianul are un singur gol în Ligue 1 și trei reușite în Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet
Ladislau Boloni, exasperat de înfrângerile cu 0-1
Liga 1 • 13 mart., 23:15
Ladislau Boloni, aşteptat la o echipă din playoff: „Vorbesc cu el din două în două săptămâni! Ar fi o lovitură mare”
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG
Fotbal extern • 13 mart., 23:04
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG! Fază incredibilă în Cupa Franţei, live în AntenaPLAY