Închide meniul

FCSB – UTA 2-1 | „A fost penalty clar! Eram pe teren şi am auzit! Pe reluare nu se aude!” Reacţia lui Florin Tănase, după ce arbitrul a făcut praf meciul! Obiectiv uriaş pentru căpitanul FCSB: „Dacă nu acum, atunci când?!”

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 0:08 / Actualizat: 6 decembrie 2021, 2:20

Reclamă
FCSB – UTA 2-1 | „A fost penalty clar! Eram pe teren şi am auzit! Pe reluare nu se aude! Reacţia lui Florin Tănase, după ce arbitrul a făcut praf meciul! Obiectiv uriaş pentru căpitanul FCSB: „Dacă nu acum, atunci când?!

Florin Tănase e de părere că Florin Talpan este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc

Florin Tănase, semnal de alarmă pentru Florin Talpan / Hepta

Florin Tănase a marcat din două penalty-uri acordate contestate dur de arădeni. La a doua lovitură de pedeapsă, mingea ieşise în afara terenului, însă meciul a fost lăsat să continue.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – UTA 2-1 | Reacţia lui Florin Tănase, după ce Marian Barbu a făcut praf meciul

Omul meciului este echipa, eu am înscris golurile. Fericiţi pentru cele 3 puncte, că am obţinut victoria şi că rămânem la 8 puncte de CFR. Eu cred că a fost penalty clar. Îl calcă. Eu eram pe teren şi am auzit. Al doilea am înţeles că a ieşit mingea, dar nu am văzut faza.

Pe reluare nu cred că e sunet. A driblat, îi dă cu mingea în picior (n.r. – duelul dintre Tavi Popescu si Roger)”, a Florin Tănase după FCSB – UTA 2-1.  

Florin Tănase a spus că i-a dedicat golurile soţiei sale, care este însărcinată. De asemenea, căpitanul FCSB a anunţat că îşi doreşte să devină cel mai bun jucător român al anului.

„I-am dedicat golul soţiei mele, care este gravidă şi o să aducă pe lume un băieţel. Sper să mă urmeze şi să fie fotbalist. Dacă nu mă gândesc anul acesta să fiu cel mai bun fotbalist, atunci când? Am marcat foarte multe goluri”, a mai spus Tănase.

Reclamă
Reclamă

FCSB – UTA 2-1 | Adrian Şut: „Şi eu cred că a fost penalty”

Şi Adrian Şut, cel care a avut un gol anulat pe motiv de offside, crede că primul penalty a fost acordat corect.

„A fost o partidă dificilă, UTA joacă un fotbal bun. Uşor-ușor încep să îmi reintru în ritm. Noi vrem fiecare meci în parte, vrem să ne apropiem de CFR Cluj. La faza la care se reproşează că a fost fault, nu am văzut clar. Şi eu zic că a fost penalty acolo, s-a auzit ceva. Dar nu vreau să comentez„, a spus Adrian Şut după FCSB – UTA 2-1.

FCSB – UTA Arad 2-1 | Laszlo Balint, atac dur la adresa arbitrului: „Vrea să fie Brad Pitt! Aşa ceva nu se poate!”

FCSB a câştigat confruntarea cu UTA Arad, scor 2-1, la capătul unui meci „umbrit” de un scandal monstru de arbitraj. Laszlo Balint a dat de pământ cu Marian Barbu, „centralul” care acordat două penalty-uri pentru gruparea roş-albastră.

Reclamă

„Înainte să comentăm acest aspect, vreau să îi felicit pe băieţii mei. A văzut o ţară întreagă. Noi, la Arad, încercăm să fim atipici. Încercăm să nu urlăm, respectăm, dar pretindem şi noi respect. În momentul în care noi greşim, plătim. Când un arbitru care greşeşte precum domnul Barbu cum plăteşte? Cum poate să spună asta? Aşa ceva nu se poate!

Galben pentru simulare la primul penalty, la al doilea penalty a ieşit mingea 20 de metri. Am trăit aşa ceva în Valea Jiului când arbitrau de frica spectatorilor care stăteau cu coasele pe gard. Nu vreau să trecem prin asemenea momente. Mi-au zis băieţii că au fost mai buni ca ei. Aş vrea să se uite responsabilii care conduc fotbalul românesc. De ce mă întreabă jucătorii străini: Aşa e România? Noi încercăm să ne vedem de ale noastre.

Ei nici nu ne bagă în seamă. Au pâinea şi cuţitul în mână. Tu fii corect. Accept greşelile. E foarte greu să rămân calm. El vrea să fie Brad Pitt”, a răbufnit Laszlo Balint.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și