Închide meniul

„Mă concentrez pe cele trei meciuri!”. Florin Tănase a anunțat când ar putea pleca de la FCSB! Mesaj pentru Edi Iordănescu

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 8:36

Reclamă
„Mă concentrez pe cele trei meciuri!. Florin Tănase a anunțat când ar putea pleca de la FCSB! Mesaj pentru Edi Iordănescu

Florin Tănase ar putea pleca de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Tănase mai este dorit și de Fatih Terim, la Galatasaray, dar și de o echipă de legendă din Franța. Căpitanul FCSB este ademenit însă cu un salariu uriaș de arabi. Un atuu al celor de la Al Nassr, în încercarea de a-l transfera pe Tănase, ar putea fi numirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase susține că și-ar dori să lucreze din nou cu fostul tehnician de la FCSB. Cei doi s-au înțeles foarte bine în perioada petrecută de Iordănescu jr. La FCSB.

Florin Tănase, aproape de a pleca de la FCSB

Eu m-am înțeles foarte bine cu dânsul (n.r. Edi Iordănescu), cred că toți băieții s-au înțeles bine cu el. De ce nu? Pe viitor mi-aș dori să mai lucrez cu el. Sunt discuții din acea zonă, dar deocamdată sunt aici.

Mă concentrez pe cele trei meciuri care au mai rămas. Există discuții și interes din mai multe campionate, vom vedea după sărbători„, a anunțat Florin Tănase la finalul jocului cu UTA, scor 2-1, pentru FCSB.

Tănase a reușit o dublă în meciul cu UTA, ajungând astfel la 7 goluri și 4 pase decisive, în acest sezon de Liga 1. Trebuie specificat faptul că Tănase a fost golgheterul ediției precedente din Liga 1.

Reclamă

Florin Tănase este dorit în Zona Golfului, Turcia și Franța

Zilele lui Florin Tănase la FCSB par a fi numărate! Căpitanul echipei lui Gigi Becali este tot mai aproape de un transfer, iar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar în pauza competițională de iarnă. „Decarul” de la FCSB este dorit de mai multe cluburi, iar clauza de reziliere este de doar 3.000.000 de euro.

Din informațiile AS.ro, Florin Tănase este dorit insistent de Al Nassr Riad. Arabii sunt gata să pună pe masă 3.000.000 de euro, atât cât reprezintă clauza de reziliere a căpitanului de la FCSB.

Dacă se va ajunge la o înțelegere cu Al Nassr, Tănase ar putea lucra din nou cu Edi Iordănescu. Fostul tehnician de la FCSB se află în negocieri avansate cu clubul legendar din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Arabii îl ademenesc pe Florin Tănase cu un salariu amețitor

Tănase s-ar umple de bani dacă transferul la arabi s-ar realiza. Salariul său ar fi, din câte se pare, între 1.500.000 și 2.000.000 de euro, pe an. În acest moment, Tănase este cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Căpitanul de la FCSB este și cel mai bine cotat jucător din Liga 1. 5.000.000 de euro este valoarea sa, conform transfermarkt.com.

În altă ordine de idei, arabii trebuie să se lupte pentru golgheterul din sezonul trecut, al Ligii 1, cu Galatasaray și un club de legendă din Franța.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și