Închide meniul

Mihai Stoica s-a dezlănţuit: „S-a născut un linşaj mediatic”. Ce spune despre arbitrajul de la FCSB – UTA

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 6 decembrie 2021, 20:52

Mihai Stoica s-a dezlănţuit: „S-a născut un linşaj mediatic. Ce spune despre arbitrajul de la FCSB – UTA

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

FCSB – UTA 2-1 a fost meciul care a declanşat un adevărat război în Liga 1. Majoritatea cluburilor au reclamat faptul că vicecampioana a fost ajutată decisiv, prin cele două penalty-uri acordate de către arbitrul Marian Barbu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica s-a dezlănţuit la adresa contestatarilor

Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor spune că s-a lansat un linşaj mediatic la adresa echipei sale din cauza urii la adresa lui Gigi Becali. „S-a născut un linşaj mediatic. De când sunt în fotbal, n-am văzut aşa ceva. Mulţi şi-au dat arama pe faţă, câţi îl urăsc pe Gigi Becali. Tot ce s-a prezentat a fost trunchiat, mizerabil, odios. Să îi întrebaţi pe cei de la Arad. S-a auzit o pocnită, poate i-a dat în piept. Penalty-ul e dat cu uşurinţă (n.r. – primul penalty acordat FCSB-ului în meciul cu UTA Arad), nu poţi spune că nu e nimic. E contact? Dacă e contact, poţi spune că nu l-a provocat Octavian Popescu. Nu e o invenţie, dar e uşor acordat.

Nu mă interesează foşti arbitri care bat câmpii, care au un interes. CFR a câştigat cu viciere de rezultat. Golul e marcat din condiţii neregulamentare”, a declarat managerul general al FCSB, conform telekomsport.ro.

Ce spune oficialul FCSB despre fazele de arbitraj

Mihai Stoica a vorbit şi despre faza celui de-al doilea penalty acordat pentru echipa sa. „Pare că a ieşit, dar din spatele porţii pare că nu a ieşit. Ne poate lămuri soft-ul… Unghiul nu ajută. E distanţă, dar e o sferă. Dacă vezi punctul din spate, nu e ieşită. Ideea e în felul următor. Doar cineva cu soft-ul în ochi poate spune. Iar ne întoarcem la VAR, noi nu avem nici goal line technology. Are Albania VAR, Kosovo are. Poate ne împrumută. E jenant.

UTA e echipă foarte bună, ţeapănă, făcută de un antrenor foarte bun. Joacă, au avut ocazii, au pierdut nemeritat. Au avut ocazii mai mari decât noi. Dacă scoatem faza în care solicităm lovitură de pedeapsă, pare că am câştigat nemeritat. Până la gol am jucat bine. Am jucat mult în partea stângă, nu în partea dreaptă în prima repriză”, a mai spus oficialul celor de la FCSB.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și