Închide meniul

Steven Gerrard, primire fabuloasă pe Anfield! Momente emoționante la meciul Liverpool – Aston Villa. Fanii l-au aplaudat în picioare

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2021, 17:38

Reclamă
Steven Gerrard, primire fabuloasă pe Anfield! Momente emoționante la meciul Liverpool – Aston Villa. Fanii l-au aplaudat în picioare

Steven Gerrard, primire fabuloasă pe Anfield

Profimedia

Revenirea lui Steven Gerrard pe Anfield este evenimentul etapei în Premier League. Liverpol, care își propune să câștige titlul, are meci acasă cu Aston Villa, echipă antrenată de „Stevie G”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool – Aston Villa | Steven Gerrard a revenit pe Anfield

„Pentru prima dată în viața mea, nu vreau ca Liverpool să câștige!”, spunea Steven Gerrard, emoționat, înaintea meciului.

Legendarul Gerrard a fost primit cum se cuvine pe Anfield. Când și-a făcut intrarea de pe tunel, „Stevie G” a fost aplaudat în picioare de întreg stadionul.

Reclamă

Liverpool era pe locul secund în Premier League înaintea meciului cu Aston Villa, în timp ce echipa lui Steven Gerrard era pe poziția a 11-a. În cazul unei victorii, cormoranii ar menține diferența de un singur punct față de liderul Manchester City.

Cariera lui Steven Gerrard la Liverpool

Steven Gerrard, născut și crescut în Liverpool, a fost promovat în echipa mare a cormoranilor în 1998. A jucat pentru Liverpool timp de 17 ani, până în 2015, și a devenit o legendă vie a clubului.

Două Cupe ale Angliei, trei Cupe ale Ligii, o Cupă UEFA, două Supercupe ale Europei, două Super Cupe ale Angliei și un trofeu UEFA Champions League este palmaresul lui Steven Gerrard la Liverpool. Singurul regret al lui „Stevie G” e că n-a reușit să câștige titul în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Peste 710 de meciuri, 186 de goluri și 150 de assist-uri sunt cifrele lui Gerrard la echipa de pe Anfield. În 2009, a fost desemnat fotbalistul englez al anului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și