Închide meniul

Steven Gerrard, primire fabuloasă pe Anfield! Momente emoționante la meciul Liverpool – Aston Villa. Fanii l-au aplaudat în picioare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2021, 17:38

Steven Gerrard, primire fabuloasă pe Anfield! Momente emoționante la meciul Liverpool – Aston Villa. Fanii l-au aplaudat în picioare

Steven Gerrard, primire fabuloasă pe Anfield

Profimedia

Revenirea lui Steven Gerrard pe Anfield este evenimentul etapei în Premier League. Liverpol, care își propune să câștige titlul, are meci acasă cu Aston Villa, echipă antrenată de „Stevie G”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool – Aston Villa | Steven Gerrard a revenit pe Anfield

„Pentru prima dată în viața mea, nu vreau ca Liverpool să câștige!”, spunea Steven Gerrard, emoționat, înaintea meciului.

Legendarul Gerrard a fost primit cum se cuvine pe Anfield. Când și-a făcut intrarea de pe tunel, „Stevie G” a fost aplaudat în picioare de întreg stadionul.

Reclamă

Liverpool era pe locul secund în Premier League înaintea meciului cu Aston Villa, în timp ce echipa lui Steven Gerrard era pe poziția a 11-a. În cazul unei victorii, cormoranii ar menține diferența de un singur punct față de liderul Manchester City.

Citește și:

Cariera lui Steven Gerrard la Liverpool

Steven Gerrard, născut și crescut în Liverpool, a fost promovat în echipa mare a cormoranilor în 1998. A jucat pentru Liverpool timp de 17 ani, până în 2015, și a devenit o legendă vie a clubului.

Două Cupe ale Angliei, trei Cupe ale Ligii, o Cupă UEFA, două Supercupe ale Europei, două Super Cupe ale Angliei și un trofeu UEFA Champions League este palmaresul lui Steven Gerrard la Liverpool. Singurul regret al lui „Stevie G” e că n-a reușit să câștige titul în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Peste 710 de meciuri, 186 de goluri și 150 de assist-uri sunt cifrele lui Gerrard la echipa de pe Anfield. În 2009, a fost desemnat fotbalistul englez al anului.

Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Steven Gerrard, primire fabuloasă pe Anfield

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și