Închide meniul

Motivul pentru care Constantin Budescu nu mai prinde primul 11 la FCSB. „De ce să îl bage? Să strice echipa”

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2021, 11:01

Reclamă
Motivul pentru care Constantin Budescu nu mai prinde primul 11 la FCSB. „De ce să îl bage? Să strice echipa

Reacția lui Laszlo Dioszegi după ce Constantin Budescu a refuzat-o pe Sepsi pentru FC Voluntari

Hepta

„Nu îl bagă pentru că echipa a câştigat fără el. De ce să îl bage? Să strice echipa, să strice mecanismul? La schimbări, Petrea sau Becali, cine le face, le-a nimerit”, a spus Dragomir, la Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, rezervă neutilizată în Gaz Metan – FCSB 0-1

Constantin Budescu a fost rezervă neutilizată la FCSB în meciul cu Gaz Metan. Petrea a declarat că a vrut la un moment dat să-l trimită în teren pe mijlocașul de 32 de ani, dar și-a schimbat planurile în ultimul moment.

„Avem un lot destul de echilibrat, cu jucători valoroși, care pot face diferența. E important ce fac pe teren, nu cât joacă. Chiar înainte de gol, l-am trimis pe Budescu la încălzire. Am considerat că nu ne poate ajuta pe final, când ei aruncau mingile la noi în careu”, a spus Toni Petrea, la finalul meciului Gaz Metan – FCSB 0-1.

Constantin Budescu nu mai prinde echipa la FCSB

Constantin Budescu a fost unul dintre cei mai criticați jucători de la FCSB în ultima perioadă. „Budi” a intrat în colimatorul patronului Gigi Becali, care a amenințat că îl poate da afară oricând pe jucătorul de 32 de ani.

Budescu a prins șase meciuri în acest sezon al Ligii 1, sub comanda lui Edi Iordănescu, dar, de când Toni Petrea a revenit la FCSB, „magicianul” a mai bifat doar 55 de minute, în patru partide.

Reclamă

În urma victoriei cu Gaz Metan, FCSB s-a apropiat la cinci puncte de CFR Cluj, care are însă un meci mai puțin disputat. A fost a patra victorie pentru Toni Petrea de când a revenit la clubul lui Gigi Becali, din tot atâtea meciuri.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și