Închide meniul
VIDEO

Marius Şumudică, umilinţă totală în Yeni Malatyaspor – Alanyaspor 2-6! Antrenorul român, de nerecunoscut după ce echipa sa a fost făcută K.O.

Dragoș Vasile Publicat: 12 decembrie 2021, 17:30

Reclamă
Marius Şumudică, umilinţă totală în Yeni Malatyaspor – Alanyaspor 2-6! Antrenorul român, de nerecunoscut după ce echipa sa a fost făcută K.O.

Marius Şumudică, umilinţă totală în Yeni Malatyaspor - Alanyaspor 2-6

Profimedia

Marius Şumudică, umilinţă totală în Turcia

Marius Şumudică a fost umilit în ultima etapă din Turcia. Yeni Malatyaspor, echipa românului, a fost învinsă de Alanyaspor, scor 2-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce elevii săi au încasat al şaselea gol, în minutul 90, Marius Şumudică a fost de nerecunoscut. Deşi este recunoscut pentru caracterul său vulcanic, antrenorul român s-a arătat resemnat şi a făcut semn că partida „E gata!”. Imaginile au făcut înconjurul internetului.

INTRA AICI PENTRU A VEDEA CUM A REACŢIONAT MARIUS ŞUMUDICĂ DUPĂ AL ŞASELEA GOL

În urma acestui rezultat, Alanyaspor a urcat pe locul 6 în SuperLigă, cu 27 de puncte, în timp ce Yeni Malatyaspor rămâne pe locul 18, poziţie retrogradabilă, cu 14 puncte.

Reclamă

Marius Şumudică anunţă „revoluţia” la Yeni Malatyaspor

Marius Şumudică a anunţat după Konyaspor – Yeni Malatyaspor 0-0 că pregăteşte o adevărată „revoluţie” în această iarnă.

”Echipa mea a jucat foarte bine și a luat un punct. Uneori te scapi de retrogradare că ai luat un punct, alteori poți deveni campion. Eu te invit la Malatya, hai să te antrenezi cu echipa mea. Am 10 jucători sub 20 de ani. Vreau să-ți adresez și eu o întrebare. De ce crezi că face Șumudică una-două schimbări pe meci? Ar trebui să știi mai multe despre fotbal

I-am închis tactic, nu le-am dat nicio șansă. Îi felicit pe jucători. Au implementat exact ce am făcut la antrenamente. Nu am primit gol în ultimele două jocuri. Suntem sub presiune și ne luptăm să nu retrogradăm. E foarte important ca echipa să nu cedeze. Veți vedea o altă față a echipei din 2022. Vom face șase-șapte transferuri. Atunci veți vedea echipa lui Șumudică”, a declarat „Şumi”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și