Închide meniul

AS.ro LIVE | Narcis Răducan a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Fostul stelist a venit cu poveşti savuroase

Publicat: 13 decembrie 2021, 1:00 / Actualizat: 13 decembrie 2021, 11:20

Reclamă
AS.ro LIVE | Narcis Răducan a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Fostul stelist a venit cu poveşti savuroase

Narcis Răducan, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Narcis Răducan, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

În vârstă de 47 de ani, Narcis Răducan şi-a început cariera în 1992, la Unirea Focşnani. De-a lungul carierei a trecut pe la echipe precum Steaua București, FCM Bacău, FC Național București, Rapid București, FC Ceahlăul Piatra Neamț, dar și AEL Limassol şi AEK Larnaca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, va începe la ora 09:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Narcis Răducan ştie cine poate fi selecţionerul României după plecarea lui Mirel Rădoi

Fostul director sportiv al FCSB anunţă că Răzvan Burleanu va alege dintre Edi Iordănescu, fostul antrenorul de la FCSB, şi Adrian Mutu, ex-tehnicianul de la FC U Craiova 1948.

”Nu știu și nu mă descurc cu ce se întâmplă prin culisele Federației și ale fotbalului, dar cred într-un pronostic de 50%-50% șanse între Edi și Mutu. Eu mă aștept ca unul dintre ei să semneze, din ce am văzut și cum s-a pus problema.

Din cronologia cu ceilalți pretendenți, cred că toate drumurile duc către Mutu, cu o oprire la Edi. Discuțiile cu Edi vor fi înainte și dacă se vor înțelege, atunci Edi va fi selecționer. Dacă nu, va semna Mutu. Poate sunt și alte nume noi, dar eu așa am simțit”, a declarat Narcis Răducan pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și