Închide meniul

AS.ro LIVE | Narcis Răducan a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Fostul stelist a venit cu poveşti savuroase

Publicat: 13 decembrie 2021, 1:00 / Actualizat: 13 decembrie 2021, 11:20

Reclamă
AS.ro LIVE | Narcis Răducan a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Fostul stelist a venit cu poveşti savuroase

Narcis Răducan, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Narcis Răducan, invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

În vârstă de 47 de ani, Narcis Răducan şi-a început cariera în 1992, la Unirea Focşnani. De-a lungul carierei a trecut pe la echipe precum Steaua București, FCM Bacău, FC Național București, Rapid București, FC Ceahlăul Piatra Neamț, dar și AEL Limassol şi AEK Larnaca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, va începe la ora 09:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Narcis Răducan ştie cine poate fi selecţionerul României după plecarea lui Mirel Rădoi

Fostul director sportiv al FCSB anunţă că Răzvan Burleanu va alege dintre Edi Iordănescu, fostul antrenorul de la FCSB, şi Adrian Mutu, ex-tehnicianul de la FC U Craiova 1948.

”Nu știu și nu mă descurc cu ce se întâmplă prin culisele Federației și ale fotbalului, dar cred într-un pronostic de 50%-50% șanse între Edi și Mutu. Eu mă aștept ca unul dintre ei să semneze, din ce am văzut și cum s-a pus problema.

Din cronologia cu ceilalți pretendenți, cred că toate drumurile duc către Mutu, cu o oprire la Edi. Discuțiile cu Edi vor fi înainte și dacă se vor înțelege, atunci Edi va fi selecționer. Dacă nu, va semna Mutu. Poate sunt și alte nume noi, dar eu așa am simțit”, a declarat Narcis Răducan pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și