Închide meniul

FCSB – Rapid | Gigi Becali, mesaj pentru Istvan Kovacs înainte de derby: „Nu vreau lupte greco-romane și nu vreau cotonogeală!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 decembrie 2021, 15:15

Reclamă
FCSB – Rapid | Gigi Becali, mesaj pentru Istvan Kovacs înainte de derby: „Nu vreau lupte greco-romane și nu vreau cotonogeală!

Gigi Becali, sfaturi pentru Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali, mesaj pentru Istvan Kovacs înainte de FCSB – Rapid

Patronul FCSB se aşteaptă ca rapidiştii să joace agresiv, motiv pentru care i-a cerut lui Istvan Kovacs să fie atent. „Centralul” va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Mihai Marica. Rezervă va fi Iulian Călin, iar observator Aron Huzu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ei vor fi foarte agresivi, îl rog pe arbitru să își facă datoria, să fie atent și să jucăm fotbal. Vreau să jucăm cum văd în Europa. Nu vreau lupte greco-romane și nu vreau cotonogeală. Și trebuie să câștigăm neapărat jocul ăsta.

Eu nici meciul trecut nu-l consider pierdut. Ne-am dat un autogol (n.r. Paulo Vinicius, minutul 40, în Rapid – FCSB 1-0), dar am controlat jocul. Eu sper să controlăm jocul și să marcăm, de data asta, noi”, a spus Gigi Becali pentru ProX.

Toni Petrea, confuz înainte de derby: „Nici nu ştiu cine arbitrează!”

Toni Petrea a prefaţat derby-ul cu Rapid de pe Arena Naţională. Antrenorul FCSB a aflat chiar la conferinţa de presă că Istvan Kovacs a fost desemnat să conducă la centru confruntarea de foc.

„Este un joc important între două echipe de tradiţie. Atmosfera va fi una plăcută cu siguranţă. Întâlnim un adversar care vine cu un moral bun. Un adversar care va încerca să ne pună probleme. Vine cu un moral bun şi are pretenţii la play-off. Suntem pregătiţi. Sper că jucătorii sunt refăcuţi.

Reclamă

La un asemenea meci nu poţi să motivezi jucătorii cu un rezultat. E o echipă bună şi au demonstrat că joacă. Consider că este un derby. Toată lumea doreşte spectacol. În momentul de faţă este mult mai important să câştigăm. Avem un căpitan de echipă foarte bun. Nici nu ştiu cine arbitrează. (n.r. după ce a aflat că Istvan Kovacs va arbitra). Este un arbitru bun”, a spus Toni Petrea la conferinţa de presă a derby-ului cu Rapid.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și