Închide meniul

Gigi Becali, la un pas să rateze un super-transfer la FCSB! ”’Dacă ți-e frică, o să rămâi mediocru’”

Antena Sport Publicat: 15 decembrie 2021, 10:28

Reclamă
Gigi Becali, la un pas să rateze un super-transfer la FCSB! ”Dacă ți-e frică, o să rămâi mediocru”

Gigi Becali, chemat la discuţii de un bărbat care s-a urcat pe stâlp

Hepta

A urmat apoi un dialog care, cel mai probabil, i-a schimbat viața atacantului de 22 de ani. Leo Grozavu, fostul său antrenor de la Sepsi, l-a convins să plece la FCSB. Între timp, el a marcat două goluri și a oferit un assist, în cele 11 meciuri disputate pentru vicecampioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali putea rata transferul lui Andrei Dumiter la FCSB

”Dumiter e foarte tupeist, are o părere foarte bună despre el. Și dacă era slab, el spunea că e cel mai bun. La început, nu a vrut să accepte oferta, pentru că știa ce e FCSB. Își punea altfel problema.

Mi-a spus: ’dacă mă ratez?’. Atunci i-am replicat: ’Dacă ți-e frică, o să rămâi mediocru. Doar la un club mare te poți dezvolta, poți progresa’. Abia după aceea a zis că se duce”, a spus Grozavu, citat de digisport.ro.

FCSB – UTA 2-1 | Andrei Dumiter a oferit declaraţia serii

Andrei Dumiter a fost protagonistul unei declarații spectaculoase, la finalul meciului dintre FCSB și UTA, terminat cu un scandal imens. Dumiter a centrat din afara terenului la faza celui de-al doilea penalty primit de roș-albaștri.

”Nu pot să vă spun, nu am văzut nicio fază, nu m-am uitat, nu mă interesează. Când am intrat m-am concentrat să joc cât mai bine, să ajut echipa şi la final să obţinem cele 3 puncte.

Reclamă

Arbitrii din Liga 1 greşesc mai mereu, trebuie văzut acolo la ei, în Comisie, să se regleze aceste lucruri”, a spus Dumiter, la finalul meciului FCSB – UTA 2-1.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Drăguşin, titular 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și