Închide meniul

Gigi Becali, la un pas să rateze un super-transfer la FCSB! ”’Dacă ți-e frică, o să rămâi mediocru’”

Antena Sport Publicat: 15 decembrie 2021, 10:28

Reclamă
Gigi Becali, la un pas să rateze un super-transfer la FCSB! ”Dacă ți-e frică, o să rămâi mediocru”

Gigi Becali, chemat la discuţii de un bărbat care s-a urcat pe stâlp

Hepta

A urmat apoi un dialog care, cel mai probabil, i-a schimbat viața atacantului de 22 de ani. Leo Grozavu, fostul său antrenor de la Sepsi, l-a convins să plece la FCSB. Între timp, el a marcat două goluri și a oferit un assist, în cele 11 meciuri disputate pentru vicecampioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali putea rata transferul lui Andrei Dumiter la FCSB

”Dumiter e foarte tupeist, are o părere foarte bună despre el. Și dacă era slab, el spunea că e cel mai bun. La început, nu a vrut să accepte oferta, pentru că știa ce e FCSB. Își punea altfel problema.

Mi-a spus: ’dacă mă ratez?’. Atunci i-am replicat: ’Dacă ți-e frică, o să rămâi mediocru. Doar la un club mare te poți dezvolta, poți progresa’. Abia după aceea a zis că se duce”, a spus Grozavu, citat de digisport.ro.

FCSB – UTA 2-1 | Andrei Dumiter a oferit declaraţia serii

Andrei Dumiter a fost protagonistul unei declarații spectaculoase, la finalul meciului dintre FCSB și UTA, terminat cu un scandal imens. Dumiter a centrat din afara terenului la faza celui de-al doilea penalty primit de roș-albaștri.

”Nu pot să vă spun, nu am văzut nicio fază, nu m-am uitat, nu mă interesează. Când am intrat m-am concentrat să joc cât mai bine, să ajut echipa şi la final să obţinem cele 3 puncte.

Reclamă

Arbitrii din Liga 1 greşesc mai mereu, trebuie văzut acolo la ei, în Comisie, să se regleze aceste lucruri”, a spus Dumiter, la finalul meciului FCSB – UTA 2-1.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” Vezi toate știrile
Citește și