Închide meniul
Video

FCSB – UTA 2-1 | Andrei Dumiter a oferit declaraţia serii după ce a centrat la penalty-ul care a declanşat nebunia. „Nu am văzut nicio fază, nu m-am uitat”

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2021, 13:37

FCSB - UTA 2-1 | Andrei Dumiter a oferit declaraţia serii după ce a centrat la penalty-ul care a declanşat nebunia

Captură Digi Sport

  • FCSB – UTA 2-1
  • Andrei Dumiter a centrat la penalty-ul acordat de Marian Barbu

„Nu pot să vă spun, nu am văzut nicio fază, nu m-am uitat, nu mă interesează. Când am intrat m-am concentrat să joc cât mai bine, să ajut echipa şi la final să obţinem cele 3 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrii din Liga 1 greşesc mai mereu, trebuie văzut acolo la ei, în Comisie, să se regleze aceste lucruri”, a spus Dumiter, la finalul meciului FCSB – UTA 2-1.

FCSB – UTA 2-1 | Scandal uriaş la finalul meciului după penalty-ul acordat de Marian Barbu

Jucătorii celor de la UTA au fost aproape să iasă de pe teren după ce Marian Barbu a acordat al doilea penalty pentru FCSB. Lovitura de pedeapsă a venit după o mare greșeală de arbitraj, mingea părăsind terenul înainte de centrarea lui Dumiter.

Reclamă

”E frustrant pentru jucători. Reprezint majoritatea jucătorilor de la UTA și îmi pare rău pentru ei. E o seară tristă pentru fotbal, în primul rând. Sunt convins că nici echipă de fotbal nu are nevoie de un asemenea arbitraj. Dacă îmi permiteți o figură de stil, cred că UTA a fost prea mică pentru o brigadă atât de mare.

Am primit zeci de mesaje și am văzut că mingea a ieșit la acea fază. UTA chiar a jucat și a fost aproape de a produce surpriza. Eu cred că ar fi meritat să fie, după aspectul general al jocului, măcar un rezultat de egalitate. Mă bucur că Balint a rămas cerebral. Unii jucători au vrut să iasă de pe teren.

Reclamă

Cred că, din punct de vedere moral, UTA se poate considera învingătoare. (…) Atât timp cât arbitrul influnțează în asemenea mod o partidă frumoasă, e păcat pentru fotbalul românesc”, a spus Apostu, la finalul meciului.

După primele 18 etape disputate din sezonul regulat, CFR Cluj e pe primul loc, cu 48 de puncte, fiind urmată de FCSB, cu 40 de puncte. Podiumul este completat de surpriza Voluntari, care a acumulat 32 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”