Închide meniul

Farul – CFR Cluj | Dan Petrescu, îngrijorat de duelul cu Gică Hagi. „Va fi cel mai greu meci posibil!”. Antrenorul campioanei s-a revoltat: „Suntem luaţi la mişto!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2021, 13:59

Reclamă
Farul – CFR Cluj | Dan Petrescu, îngrijorat de duelul cu Gică Hagi. „Va fi cel mai greu meci posibil!. Antrenorul campioanei s-a revoltat: „Suntem luaţi la mişto!

Dan Petrescu, nemulţumit înaintea disputei cu Gică Hagi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Nemulţumit de programarea meciurilor din această rundă, „Bursucul” a avut o nouă reacţie dură. I-a arătat cu degetul pe conducătorii LPF. „Suntem luaţi la mişto, nu suntem trataţi corect”, a declarat tehnicianul căruia Răzvan Burleanu i-a propus postul de selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, criză de nervi înainte de Farul – CFR Cluj

Dan Petrescu a lăudat forma de acasă a constănţenilor. Numai echipa lui şi FCSB au adunat mai multe puncte pe teren propriu în această stagiune.

Au 7 victorii în ultimele 9 meciuri, doar un egal cu UTA şi un meci pierdut când au avut foarte multe cazuri de Covid-19, meciul cu FCSB. Sunt conştient că va fi cel mai greu meci posibil. Au intensitate foarte bună, au tehnică, au pressing, nu se apără niciodată… filosofia lui Gică Hagi, el joacă numai la atac.

De obicei, în ultimele meciuri, noi am fost lăsaţi să avem posesia. Meciul acesta este total diferit. Să vedem dacă putem face faţă la intensitate pentru că, sincer, e foarte greu ca băieţii să mai facă un meci foarte bun. Sunt conştient, toată lumea e foarte obosită şi nu am mai avut o zi liberă de nu ştiu cât timp. Programările au fost împotriva lui CFR Cluj, dar la asta mă aşteptam. Eu nu fac scandal, asta e realitea. Nu suntem trataţi corect!

În două zile şi jumătate, cum să refaci o echipă care are deja 36 de meciuri jucate. Celor de la Piteşti le trebuie o zi în plus. Eu nu mă aştept la nimic de la meciurile astea. Dacă nu batem pe nimeni, nu am ce să le reproşez jucătorilor mei şi nici mie, asta este realitatea! Suntem luaţi la mişto. Dacă ne iau la mişto alţii, trebuie să participăm şi noi„, a declarat Dan Petrescu.

Reclamă

CFR Cluj a câştigat 17 dintre cele 19 meciuri jucate în această ediţie de campionat. Are 51 de puncte, cu 8 mai mult decât FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și