Închide meniul

Farul – CFR Cluj | Dan Petrescu, îngrijorat de duelul cu Gică Hagi. „Va fi cel mai greu meci posibil!”. Antrenorul campioanei s-a revoltat: „Suntem luaţi la mişto!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2021, 13:59

Farul – CFR Cluj | Dan Petrescu, îngrijorat de duelul cu Gică Hagi. „Va fi cel mai greu meci posibil!. Antrenorul campioanei s-a revoltat: „Suntem luaţi la mişto!

Dan Petrescu, nemulţumit înaintea disputei cu Gică Hagi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Nemulţumit de programarea meciurilor din această rundă, „Bursucul” a avut o nouă reacţie dură. I-a arătat cu degetul pe conducătorii LPF. „Suntem luaţi la mişto, nu suntem trataţi corect”, a declarat tehnicianul căruia Răzvan Burleanu i-a propus postul de selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, criză de nervi înainte de Farul – CFR Cluj

Dan Petrescu a lăudat forma de acasă a constănţenilor. Numai echipa lui şi FCSB au adunat mai multe puncte pe teren propriu în această stagiune.

Au 7 victorii în ultimele 9 meciuri, doar un egal cu UTA şi un meci pierdut când au avut foarte multe cazuri de Covid-19, meciul cu FCSB. Sunt conştient că va fi cel mai greu meci posibil. Au intensitate foarte bună, au tehnică, au pressing, nu se apără niciodată… filosofia lui Gică Hagi, el joacă numai la atac.

De obicei, în ultimele meciuri, noi am fost lăsaţi să avem posesia. Meciul acesta este total diferit. Să vedem dacă putem face faţă la intensitate pentru că, sincer, e foarte greu ca băieţii să mai facă un meci foarte bun. Sunt conştient, toată lumea e foarte obosită şi nu am mai avut o zi liberă de nu ştiu cât timp. Programările au fost împotriva lui CFR Cluj, dar la asta mă aşteptam. Eu nu fac scandal, asta e realitea. Nu suntem trataţi corect!

În două zile şi jumătate, cum să refaci o echipă care are deja 36 de meciuri jucate. Celor de la Piteşti le trebuie o zi în plus. Eu nu mă aştept la nimic de la meciurile astea. Dacă nu batem pe nimeni, nu am ce să le reproşez jucătorilor mei şi nici mie, asta este realitatea! Suntem luaţi la mişto. Dacă ne iau la mişto alţii, trebuie să participăm şi noi„, a declarat Dan Petrescu.

Reclamă

CFR Cluj a câştigat 17 dintre cele 19 meciuri jucate în această ediţie de campionat. Are 51 de puncte, cu 8 mai mult decât FCSB.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și