Închide meniul

”N-aș vrea să o văd în play-off!” Gigi Becali a pus tunurile pe Rapid: ”S-ar da la o parte cu CFR Cluj!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 decembrie 2021, 15:03

”N-aș vrea să o văd în play-off!” Gigi Becali a pus tunurile pe Rapid: ”S-ar da la o parte cu CFR Cluj!”

Gigi Becali are concurență pentru semnătura lui David Miculescu

Profimedia

Gigi Becali a pus tunurile pe Rapid după derby

Patronul FCSB nu își dorește ca Rapid să se califice în play-off în acest sezon. Gigi Becali este de părere că giuleștenii ”s-ar da la o parte” cu rivala la titlu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”N-a fost o revanșă, a fost doar un meci de campionat. De când a revenit din B, Rapid s-a pus imediat pe picioare, dar nu e încă o rivală. Atunci când va fi pe locurile unu, doi, trei, atunci da, va fi o rivală.

Știți de ce mă tem? N-aș vrea să văd Rapidul în play-off. În ultimele meciuri din play-off, dacă ar juca cu CFR Cluj, s-ar da la o parte.

Săpunaru e fotbalist, l-aș fi luat la națională dacă eram acolo. Dar el e atât de înrărit împotriva FCSB… La Rapid, Săpunaru e capul echipei, el e antrenorul”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

”Dă-i, mă, galben!” Arbitrajul lui Istvan Kovacs, pus la zid de Gigi Becali

Arbitrajul lui Istvan Kovacs din derby-ul FCSB – Rapid 3-1 a fost pus la zid de Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor este nemulțumit de maniera în care ”centralul” a procedat în anumite momente ale meciului.

Reclamă

”Prestația lui de aseară nu mi s-a părut extraordinară. N-a arbitrat perfect. Atunci când dai un 11 metri, nu-l dai că a spus ăla de la margine. N-ai nevoie de VAR, așa ceva ai mai văzut vreodată? Un 11 metri din ăsta? Nu există nicăieri așa ceva. 

Îi mai reproșez încă ceva – am spus înainte de meci să nu lase jocul agresiv tare, să ajungem cu jucătorii rupți, cu glezne ture. Dă-i, mă, galben din prima repriză ca să-i fie frică. Ori jucăm fotbal, ori rupem picioare? Agresivitate înseamnă altceva, nu să-i rupi piciorul”, a răbufnit Gigi Becali la ProX.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și