Închide meniul

Focar de Covid-19 la Real Madrid! Șase jucători, depistați pozitiv. Anunțul clubului madrilen

Alexandru Ivan Publicat: 16 decembrie 2021, 19:05 / Actualizat: 16 martie 2023, 22:54

Reclamă
Focar de Covid-19 la Real Madrid! Șase jucători, depistați pozitiv. Anunțul clubului madrilen

Focar de Covid-19 la Real Madrid

Profimedia

Focar de Covid-19 la Real Madrid! Clubul madrilen a anunţat, joi, că patru jucători, între care se numără şi Gareth Bale, precum şi antrenorul secund Davide Ancelotti au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Focar de Covid-19 la Real Madrid

Ceilalţi jucători găsiţi infectaţi sunt Marco Asensio, Andriy Lunin şi Rodrygo. Davide este fiul antrenorului Carlo Ancelotti.

În urmă cu o zi, au fost testaţi pozitiv şi Marcelo şi Luka Modric. Real Madrid va juca, duminică, pe teren propriu, de la ora 22.00, cu Cadiz, în etapa a 18-a din LaLiga.

Real Madrid e lider în La Liga după 17 meciuri, cu 42 de puncte. Echipa lui Carlo Ancelotti este la 8 puncte în fața formației de pe locul secund, Sevilla, care are însă un meci mai puțin disputat.

Reclamă

Real Madrid îi poate transfera pe Erling Haaland şi Kylian Mbappe

Real Madrid se pregăteşte să detoneze două „bombe” pe piaţa transferurilor. Erling Haaland şi Kylian Mbappe sunt cele două staruri care ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu la finalul acestui sezon. Liderul detaşat din campionatul Spaniei îşi poate face o nouă echipă „galactică”.

Chiar preşedintele La Liga, Javier Tebas, l-a dat de gol pe Florentino Perez. Acesta a dezvăluit că nu se pune problema ca madrilenii să încalce regula fair-play-ului financiar. În schimb, rivala Barcelona îşi poate lua gândul de la golgheterul Borussiei Dortmund.

Barcelona nu îl poate semna, în acest moment, pe Erling Haaland. În schimb, Real Madrid poate să îl ducă şi pe el, şi pe Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc ca Mbappe să ajungă la Madrid şi să fie şi Haaland în Spania. Sunt cei mai buni. Toate informaţiile sunt că Mbappe va ajunge, în vară, la Real Madrid„, a declarat Javier Tebas, potrivit mundodeportivo.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și