Închide meniul

Focar de Covid-19 la Real Madrid! Șase jucători, depistați pozitiv. Anunțul clubului madrilen

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 decembrie 2021, 19:05 / Actualizat: 16 martie 2023, 22:54

Focar de Covid-19 la Real Madrid! Șase jucători, depistați pozitiv. Anunțul clubului madrilen

Focar de Covid-19 la Real Madrid

Profimedia

Focar de Covid-19 la Real Madrid! Clubul madrilen a anunţat, joi, că patru jucători, între care se numără şi Gareth Bale, precum şi antrenorul secund Davide Ancelotti au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Focar de Covid-19 la Real Madrid

Ceilalţi jucători găsiţi infectaţi sunt Marco Asensio, Andriy Lunin şi Rodrygo. Davide este fiul antrenorului Carlo Ancelotti.

În urmă cu o zi, au fost testaţi pozitiv şi Marcelo şi Luka Modric. Real Madrid va juca, duminică, pe teren propriu, de la ora 22.00, cu Cadiz, în etapa a 18-a din LaLiga.

Real Madrid e lider în La Liga după 17 meciuri, cu 42 de puncte. Echipa lui Carlo Ancelotti este la 8 puncte în fața formației de pe locul secund, Sevilla, care are însă un meci mai puțin disputat.

Reclamă
Citește și:

Real Madrid îi poate transfera pe Erling Haaland şi Kylian Mbappe

Real Madrid se pregăteşte să detoneze două „bombe” pe piaţa transferurilor. Erling Haaland şi Kylian Mbappe sunt cele două staruri care ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu la finalul acestui sezon. Liderul detaşat din campionatul Spaniei îşi poate face o nouă echipă „galactică”.

Chiar preşedintele La Liga, Javier Tebas, l-a dat de gol pe Florentino Perez. Acesta a dezvăluit că nu se pune problema ca madrilenii să încalce regula fair-play-ului financiar. În schimb, rivala Barcelona îşi poate lua gândul de la golgheterul Borussiei Dortmund.

Barcelona nu îl poate semna, în acest moment, pe Erling Haaland. În schimb, Real Madrid poate să îl ducă şi pe el, şi pe Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc ca Mbappe să ajungă la Madrid şi să fie şi Haaland în Spania. Sunt cei mai buni. Toate informaţiile sunt că Mbappe va ajunge, în vară, la Real Madrid„, a declarat Javier Tebas, potrivit mundodeportivo.com.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și