Închide meniul

Rapid – FC Botoșani 1-1 | Horațiu Moldovan a făcut minuni pe Arena Națională. „În fiecare zi sperăm la play-off. Vrem în Europa!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2021, 22:44

Reclamă
Rapid – FC Botoșani 1-1 | Horațiu Moldovan a făcut minuni pe Arena Națională. „În fiecare zi sperăm la play-off. Vrem în Europa!

Horațiu Moldovan, cerut titular la echipa naţională de Adrian Mutu

Horaţiu Moldovan, în timpul unei partide/ SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Horațiu Moldovan a fost din nou salvatorul alb-vișiniilor. A avut mai multe parade uriașe și a fost desemnat omul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Moldovan, după Rapid – FC Botoșani 1-1: „Vrem în play-off și în cupele europene”

Mă bucur că am avut o evoluție bună, mi-am ajutat echipa. Nu sunt în măsură să îmi dau note. Dacă ne uităm la lotul pe care l-am avut pentru acest meci, cred că e un punct câștigat. Am avut mulți copii, ne bucurăm că au debutat.

Cred că cu Craiova am avut mai mult de lucru, dar mă bucur că îmi ajut echipa și că sunt într-o formă bună. Mai sunt 9 etape, dacă nu mă înșel, totul depinde de noi. Sperăm să fim în play-off, deși la început aveam alt obiectiv. Cred că în fiecare zi sperăm la play-off, să jucăm în cupele europene. Vrem în Europa, suporterii noștri sunt minunați„, a declarat Horațiu Moldovan la finalul partidei.

O singură victorie a înregistrat Rapidul în ultimele șase etape din Liga 1. Cu trei zile în urmă a jucat tot pe Arena Națională și a pierdut în prelungiri derby-ul cu FCSB.

31 de puncte are echipa antrenată de Mihai Iosif, cu două mai puțin decât FC Botoșani. Riscă să rămână în afara locurilor de play-off la finalul anului 2021, dacă Farul o învinge, în deplasare, pe Dinamo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și