Închide meniul

Rapid – FC Botoșani 1-1 | Horațiu Moldovan a făcut minuni pe Arena Națională. „În fiecare zi sperăm la play-off. Vrem în Europa!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2021, 22:44

Rapid – FC Botoșani 1-1 | Horațiu Moldovan a făcut minuni pe Arena Națională. „În fiecare zi sperăm la play-off. Vrem în Europa!

Horațiu Moldovan, cerut titular la echipa naţională de Adrian Mutu

Horaţiu Moldovan, în timpul unei partide/ SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Horațiu Moldovan a fost din nou salvatorul alb-vișiniilor. A avut mai multe parade uriașe și a fost desemnat omul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Moldovan, după Rapid – FC Botoșani 1-1: „Vrem în play-off și în cupele europene”

Mă bucur că am avut o evoluție bună, mi-am ajutat echipa. Nu sunt în măsură să îmi dau note. Dacă ne uităm la lotul pe care l-am avut pentru acest meci, cred că e un punct câștigat. Am avut mulți copii, ne bucurăm că au debutat.

Cred că cu Craiova am avut mai mult de lucru, dar mă bucur că îmi ajut echipa și că sunt într-o formă bună. Mai sunt 9 etape, dacă nu mă înșel, totul depinde de noi. Sperăm să fim în play-off, deși la început aveam alt obiectiv. Cred că în fiecare zi sperăm la play-off, să jucăm în cupele europene. Vrem în Europa, suporterii noștri sunt minunați„, a declarat Horațiu Moldovan la finalul partidei.

O singură victorie a înregistrat Rapidul în ultimele șase etape din Liga 1. Cu trei zile în urmă a jucat tot pe Arena Națională și a pierdut în prelungiri derby-ul cu FCSB.

31 de puncte are echipa antrenată de Mihai Iosif, cu două mai puțin decât FC Botoșani. Riscă să rămână în afara locurilor de play-off la finalul anului 2021, dacă Farul o învinge, în deplasare, pe Dinamo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și