Închide meniul

Black Spider de la FCSB! Ștefan Târnovanu, comparat cu Lev Yashin! „M-au felicitat și colegii, și adversarii!”

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2021, 9:30 / Actualizat: 20 decembrie 2021, 12:44

Reclamă
Black Spider de la FCSB! Ștefan Târnovanu, comparat cu Lev Yashin! „M-au felicitat și colegii, și adversarii!

Ștefan Târnovanu, răspuns pentru Gică Hagi

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Târnovanu a avut o evoluție de excepție, reușind să îl înlocuiască cu brio pe Andrei Vlad. Ștefan Târnovanu a salvat FCSB de la înfrângere. Intervențiile sale au reamintit de Lev Yashin, legendarul portar rus. Black Spider de la FCSB a sărit din colț în colț și a asigurat un punct echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evoluția lui Târnovanu a adus aminte de Yashin, care se îmbracă mereu în negru, motiv pentru care a și fost supranumit Black Spider. Tânărul goalkeeper de la FCSB a avut intervenții excelente și se anunță un concurent serios pentru Andrei Vlad, deși, până acum, era doar al treilea portar din lot.

Ștefan Târnovanu i-a dedicat prestația tatălui său

În vârstă de 21 de ani, Ștefan Târnovanu a ajuns la FCSB în urmă cu aproape doi ani, iar acesta a fost primul meci din actualul sezon. 1,97 metri este înălțimea lui Târnovanu, a cărui cotă este de 150.000 de euro. Black Spider de la FCSB i-a dedicat prestația din meci tatălui său, care a decedat recent.

„M-am lovit rău. La ultima minge mi-am rupt șoldul. Mă doare de mor. M-au felicitat și colegii, și adversarii. Sunt fericit pentru evoluția mea, dar nu pot să fiu total, pentru că nu am bătut. Am încercat să ajut echipa.

Un cadou frumos, neașteptat, ținând cont că anul acesta a început cu decesul tatălui meu, căruia îi și dedic această prestație. Sperăm să ne putem clasa la final de an pe primul loc, eu cred că există șanse, având în vedere că se înjumătățesc punctele”, a spus Târnovanu după meci.

Reclamă

Cine a fost Lev Yashin

Lev Yashin a fost unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului. Supranumit Black Spider, acesta a reușit să câștige Balonul de Aur. Yashin a scris istorie in tricoul celor de la Dinamo Moscova și a închis în multe rânduri poarta naționalei URSS.

A cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice din 1956 și campionatul european din 1960. Yashin este singurul portar care a primit Balonul de Aur. Black Spider a participat și la patru ediții ale Cupei Mondiale.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și