Închide meniul

„Nu vedem acel patriotism la Generaţia de Aur!” Dan Petrescu, criticat după ce a refuzat naţionala: „Să treacă peste partea financiară!” Nici FRF nu a scăpat!

Dragoș Vasile Publicat: 21 decembrie 2021, 12:40

Reclamă
„Nu vedem acel patriotism la Generaţia de Aur! Dan Petrescu, criticat după ce a refuzat naţionala: „Să treacă peste partea financiară! Nici FRF nu a scăpat!

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Dan Petrescu, criticat după ce a refuzat naţionala

Florin Lovin este de părere că varianta Dan Petrescu nu s-a dorit la naţională cu adevărat. Fostul stelist crede că FRF plătea clauza antrenorului de la CFR Cluj dacă voia ca „Bursucul” să devină selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu, totuși sunt lucrat dintr-un material puțin diferit, dar totuși îl înțeleg. Când ai o situație materială foarte bună, când practic ai realizat în fotbal cam tot ce se poate realiza… eu renunțam la ceva bani, puneam dela mine, sau ceva de genul ăsta. Naționala e ceva suprem, mai ales pentru Generația de Aur, care practic a atins apogeul în ’94, dar și după.

Cei de 30-40 de ani am crescut cu ei și poate suntem puțin supărați că nu vedem acel patriotism la ei. La cei tineri e foarte greu, dar la ei, care știu exact ce înseamnă naționala, cred că ar trebui să facă mai mult. Ar trebui să treacă peste prejudecăți, peste partea financiară și să antreneze echipa națională.

Răzvan Burleanu, atâta timp cât îl contactezi pe Hagi, te refuză. Te duci la Răzvan Lucescu, te refuză, vii la Dan Petrescu, te refuză, practic a cam închis gura contestatarilor. Și FRF, cred eu, dacă și-l dorea cu adevărat pe Dan Petrescu, plătea acea clauză.

Cred mai mult în Edi Iordănescu, doar prin faptul că e un antrenor care a avut rezultat și a demonstrat. Și Mutu e un jucător care a realizat foarte multe cu echipa națională, simte altfel echipa națională față de Iordănescu”, a spus Florin Lovin pentru ProX.

Reclamă

Dan Petrescu era sigur că va fi selecționerul României

Dan Petrescu a refuzat România, chiar dacă își anunțase apropiații că va accepta propunerea FRF, după cum a dezvăluit Mihai Stoica.

Ieri a avut o întâlnire de urgenţă între Dan Petrescu şi Neluţu Varga, în care cei doi au vorbit despre CFR şi planurile de viitor. Astfel, clujenii l-au convins pe „Bursuc” să rămână în Gruia, pentru a lua titlul.

”Eu atunci am anunţat că Petrescu a semnat cu naţionala pentru că el i-a spus lui Giovanni asta. De asta am şi zis atunci. Nu ştiu ce s-a intâmplat intre timp”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și