Închide meniul

„Nu vedem acel patriotism la Generaţia de Aur!” Dan Petrescu, criticat după ce a refuzat naţionala: „Să treacă peste partea financiară!” Nici FRF nu a scăpat!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 decembrie 2021, 12:40

„Nu vedem acel patriotism la Generaţia de Aur! Dan Petrescu, criticat după ce a refuzat naţionala: „Să treacă peste partea financiară! Nici FRF nu a scăpat!

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Dan Petrescu, criticat după ce a refuzat naţionala

Florin Lovin este de părere că varianta Dan Petrescu nu s-a dorit la naţională cu adevărat. Fostul stelist crede că FRF plătea clauza antrenorului de la CFR Cluj dacă voia ca „Bursucul” să devină selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu, totuși sunt lucrat dintr-un material puțin diferit, dar totuși îl înțeleg. Când ai o situație materială foarte bună, când practic ai realizat în fotbal cam tot ce se poate realiza… eu renunțam la ceva bani, puneam dela mine, sau ceva de genul ăsta. Naționala e ceva suprem, mai ales pentru Generația de Aur, care practic a atins apogeul în ’94, dar și după.

Cei de 30-40 de ani am crescut cu ei și poate suntem puțin supărați că nu vedem acel patriotism la ei. La cei tineri e foarte greu, dar la ei, care știu exact ce înseamnă naționala, cred că ar trebui să facă mai mult. Ar trebui să treacă peste prejudecăți, peste partea financiară și să antreneze echipa națională.

Răzvan Burleanu, atâta timp cât îl contactezi pe Hagi, te refuză. Te duci la Răzvan Lucescu, te refuză, vii la Dan Petrescu, te refuză, practic a cam închis gura contestatarilor. Și FRF, cred eu, dacă și-l dorea cu adevărat pe Dan Petrescu, plătea acea clauză.

Cred mai mult în Edi Iordănescu, doar prin faptul că e un antrenor care a avut rezultat și a demonstrat. Și Mutu e un jucător care a realizat foarte multe cu echipa națională, simte altfel echipa națională față de Iordănescu”, a spus Florin Lovin pentru ProX.

Reclamă
Citește și:

Dan Petrescu era sigur că va fi selecționerul României

Dan Petrescu a refuzat România, chiar dacă își anunțase apropiații că va accepta propunerea FRF, după cum a dezvăluit Mihai Stoica.

Ieri a avut o întâlnire de urgenţă între Dan Petrescu şi Neluţu Varga, în care cei doi au vorbit despre CFR şi planurile de viitor. Astfel, clujenii l-au convins pe „Bursuc” să rămână în Gruia, pentru a lua titlul.

”Eu atunci am anunţat că Petrescu a semnat cu naţionala pentru că el i-a spus lui Giovanni asta. De asta am şi zis atunci. Nu ştiu ce s-a intâmplat intre timp”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și