Închide meniul

Ruptură totală între Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan! De unde a pornit conflictul + Directorul executiv al „câinilor”, tot mai aproape de plecare

Dragoș Vasile Publicat: 21 decembrie 2021, 14:06

Reclamă
Ruptură totală între Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan! De unde a pornit conflictul + Directorul executiv al „câinilor, tot mai aproape de plecare

Continuă scandalul între Iuliu Mureșan și Mircea Rednic

Facebook Dinamo Bucureşti

Ruptură totală între Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan

Situaţia e tot mai tensionată la Dinamo. „Câinii” încheie 2021 pe locul 15, poziţie retrogradabilă, iar între Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan nu mai e cale de împăcare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tensiunile au existat de la început, iar „paharul s-a umplut” în momentul în care Deian Sorescu a fost exclus din lot de „Puriu”.

Astfel, directorul executiv al grupării din Ştefan cel Marea ia în calcul să plece de la echipă. ”Nu pot să spun deocamdată public dacă voi pleca sau nu, dar în mare am luat o decizie. Nu iau hotărâri la cald. Deci voi cântări foarte bine, o să stau să mă gândesc. În mare parte ştiu ce am de făcut. În aceste zile voi anunţa. Nu ştiu dacă mâine, dar cu siguranţă până la finalul anului”, a declarat Iuliu Mureşan pentru fanatik.ro.

Cornel Dinu a dat de pământ cu dinamoviştii: „Nu erau nici copii de mingi pe vremea mea!”

Cornel Dinu s-a enervat pe Deniz Giafer şi Răzvan Popa, jucător criticat şi de Mircea Rednic. Legenda dinamovistă a explicat că prestaţiile dezastruoase ale „câinilor” l-au determinat să nu se mai uite la meciuri.

„Este un film de groază pentru Dinamo, mai ales dacă ne gândim ce urmează. Până acum în acest sezon au fost folosiţi 36 de jucători. Nu se mai înţelege nimic. Evit să mă mai uit. Totul are o explicaţie. Aici nu s-a ajuns întâmplător. S-a ajuns în foarte mulţi ani.

Reclamă

S-a pus capacul în ultimii 10 ani. Prima insolvenţă. După care urmează multe schimbări de antrenori, jucători. Nu înţelegi absolut nimic. Au fost nişte alternări, schimbări, oameni care nu işi aveau locul la Dinamo. Am spus deja şi acum 10 zile, mă surprinde la Mircea Rednic ceva. Mă aşteptam la cu totul alt comportament, atitudine.

De ce spun asta? Pentru că, având în vedere cariera lui, care e legată de Dinamo, el ar trebui să aibă un anumit comportament legat de tradiţia lui Dinamo. E strigător la cer. Eu cred că în toată istoria nu mi s-a întâmplat să ajungă Dinamo în această situaţie. Rednic mă aşteptăm să îşi dea seama că el moşteneşte un vestiar dispersat. Stăteam şi mă gândeam ce putem face. Giafer şi Răzvan Popa nu erau nici copii de mingi pe vremea mea…”, a răbufnit Cornel Dinu, conform telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și