Închide meniul

Ruptură totală între Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan! De unde a pornit conflictul + Directorul executiv al „câinilor”, tot mai aproape de plecare

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 decembrie 2021, 14:06

Ruptură totală între Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan! De unde a pornit conflictul + Directorul executiv al „câinilor, tot mai aproape de plecare

Continuă scandalul între Iuliu Mureșan și Mircea Rednic

Facebook Dinamo Bucureşti

Ruptură totală între Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan

Situaţia e tot mai tensionată la Dinamo. „Câinii” încheie 2021 pe locul 15, poziţie retrogradabilă, iar între Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan nu mai e cale de împăcare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tensiunile au existat de la început, iar „paharul s-a umplut” în momentul în care Deian Sorescu a fost exclus din lot de „Puriu”.

Astfel, directorul executiv al grupării din Ştefan cel Marea ia în calcul să plece de la echipă. ”Nu pot să spun deocamdată public dacă voi pleca sau nu, dar în mare am luat o decizie. Nu iau hotărâri la cald. Deci voi cântări foarte bine, o să stau să mă gândesc. În mare parte ştiu ce am de făcut. În aceste zile voi anunţa. Nu ştiu dacă mâine, dar cu siguranţă până la finalul anului”, a declarat Iuliu Mureşan pentru fanatik.ro.

Citește și:

Cornel Dinu a dat de pământ cu dinamoviştii: „Nu erau nici copii de mingi pe vremea mea!”

Cornel Dinu s-a enervat pe Deniz Giafer şi Răzvan Popa, jucător criticat şi de Mircea Rednic. Legenda dinamovistă a explicat că prestaţiile dezastruoase ale „câinilor” l-au determinat să nu se mai uite la meciuri.

„Este un film de groază pentru Dinamo, mai ales dacă ne gândim ce urmează. Până acum în acest sezon au fost folosiţi 36 de jucători. Nu se mai înţelege nimic. Evit să mă mai uit. Totul are o explicaţie. Aici nu s-a ajuns întâmplător. S-a ajuns în foarte mulţi ani.

Reclamă

S-a pus capacul în ultimii 10 ani. Prima insolvenţă. După care urmează multe schimbări de antrenori, jucători. Nu înţelegi absolut nimic. Au fost nişte alternări, schimbări, oameni care nu işi aveau locul la Dinamo. Am spus deja şi acum 10 zile, mă surprinde la Mircea Rednic ceva. Mă aşteptam la cu totul alt comportament, atitudine.

De ce spun asta? Pentru că, având în vedere cariera lui, care e legată de Dinamo, el ar trebui să aibă un anumit comportament legat de tradiţia lui Dinamo. E strigător la cer. Eu cred că în toată istoria nu mi s-a întâmplat să ajungă Dinamo în această situaţie. Rednic mă aşteptăm să îşi dea seama că el moşteneşte un vestiar dispersat. Stăteam şi mă gândeam ce putem face. Giafer şi Răzvan Popa nu erau nici copii de mingi pe vremea mea…”, a răbufnit Cornel Dinu, conform telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ruptură totală între Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan
  • De unde a pornit conflictul

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 FC Voluntari – FCU Craiova, LIVE SCORE, 17:00. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) Vezi toate știrile
Citește și