Închide meniul
EXCLUSIV

Mirel Rădoi, în pole position să-l înlocuiască pe Laurențiu Reghecampf! Dumitru Dragomir: „Nu-i rău!” + Ce spune despre refuzul lui Dan Petrescu: „Pai e fraier?”

Dragoș Vasile Publicat: 21 decembrie 2021, 15:04

Reclamă
Mirel Rădoi, în pole position să-l înlocuiască pe Laurențiu Reghecampf! Dumitru Dragomir: „Nu-i rău! + Ce spune despre refuzul lui Dan Petrescu: „Pai e fraier?

Ce spune Dumitru Dragomir despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să-l înlocuiască pe Laurențiu Reghecampf

Colaj Profimedia

Ce spune Dumitru Dragomir despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să-l înlocuiască pe Laurențiu Reghecampf

Dumitru Dragomir este de părere că Mihai Rotaru nu ar trebui să îl înlocuiască pe Laurenţiu Reghecampf. Fostul şef de la LPF este de părere că actualul antrenor al oltenilor nu are nicio vină, iar rezultatele se datorează jucătorilor pe care îi are la dispoziţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E o greşeală dacă îl dă afară pe Reghe. Nu au jucători. Oricine ar veni, mai mult de locul 4-5 nu au ce să facă. Nu-i rău nici Rădoi, dar Reghe e antrenor. Mai degrabă îl văd pe Reghe la naţională decât pe Rădoi la Universitatea Craiova”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Dan Petrescu a refuzat România, chiar dacă își anunțase apropiații că va accepta propunerea FRF. „Oracolul din Bălceşti” ştie de ce „Bursucul” a luat această decizie.

„Cine se duce la echipa naţională riscă foarte mult acum. Ştiam că nu se duce Dan Petrescu la naţională. Păi e fraier?”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Mihai Rotaru şi-a pierdut răbdarea cu Laurenţiu Reghecampf şi vrea să îl aducă pe Mirel Rădoi în Bănie

Criză la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru nu mai are răbdare cu Laurenţiu Reghecampf şi i-a găsit un înlocuitor pe măsură. Mirel Rădoi, fostul selecţioner al României, e favorit să ajungă în Bănie.

Reclamă

Oltenii au ajuns la şapte meciuri la rând fără victorie în Liga 1, iar Mihai Rotaru şi-a pierdut răbdarea. Potrivit playsport.ro, patronul grupării din Bănie vrea să îl aducă pe Mirel Rădoi la echipă pentru ca alb-albaştrii spele ruşinea finalului de an. Fostul selecţioner al României este liber de contract după despărţirea de echipa naţională.

Rădoi a fost aproape de Universitatea Craiova şi la finalul anului trecut, după ce Cristiano Bergodi a demisionat.

„Nu mă înțeleg foarte bine doar cu Mihai Rotaru. Discut cu mai mulți oameni din fotbal, nu înseamnă că în funcție de relații mă voi duce la un club de fotbal. Cu ani în urmă am spus că, fiind oltean, îmi doresc foarte mult să antrenez Universitatea Craiova”, spunea Rădoi în noiembrie 2020.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și