Închide meniul

Motivul pentru care Mircea Lucescu nu vrea să mai audă de naţionala României: „Atunci am renunţat definitiv! La fel s-a petrecut şi cu Răzvan!”

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2021, 23:20

Reclamă
Motivul pentru care Mircea Lucescu nu vrea să mai audă de naţionala României: „Atunci am renunţat definitiv! La fel s-a petrecut şi cu Răzvan!

Mircea Lucescu ar putea să o antreneze pe Fenerbahce

Profimediaimages

Gică Hagi şi fiul lui Mircea Lucescu, Răzvan, au fost primii super-antrenori care l-au refuzat pe Răzvan Burleanu. Şeful FRF s-a reorientat şi a negociat şi cu Dan Petrescu, însă nici acesta nu a acceptat oferta de a deveni selecţioner. În spaţiul public a apărut propunerea ca Mircea Lucescu să fie ofertat pentru a deveni selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şeful Federaţiei Române de Fotbal nu a apucat să discute cu Lucescu senior, însă răspunsul acestuia era unul negativ. Antrenorul celor de la Dinamo Kiev a dezvăluit care a fost momentul în care a decis să nu mai antreneze niciodată naţională României. Mircea Lucescu a fost selecţioner la începutul carierei de antrenor, între 1981 şi 1986, timp în care a calificat naţionala României la Campionatul European din 1984. A plecat după o victorie cu 4-0 cu Austria. Acela a fost momentul în care a decis să nu mai revină niciodată la naţionala României, deşi a mai primit oferte de-a lungul timpului.

Mircea Lucescu a anunţat că nu va mai antrena naţionala României

„Haideți să nu vorbim despre asta (n.r. – să devină selecţioner) pentru că nici nu s-ar fi putut. Sunt sub contract. An de an am refuzat! Am plecat de la națională câștigând 4-0 cu Austria și nu am fost la acel moment protejat. Am hotărât din acea clipă să nu mă mai întorc niciodată la echipa națională.

Am mai cochetat, a fost un moment când puteam s-o fac, am mai discutat, însă s-au strâns câțiva care nu voiau să mă vadă în conducerea echipei de fotbal și atunci am renunțat definitiv. La fel s-a petrecut și cu Răzvan. La noi e greu, pentru că e greu de acceptat succesul altuia”, a spus Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

Adrian Mutu, marele favorit să devină selecţioner

După refuzurile lui Hagi, Petrescu şi Lucescu Junior, Adrian Mutu este marele favorit să devină selecţionerul României. „Briliantul” mai are un avantaj pentru a deveni selecţioner. Acesta s-ar mulţumi şi cu un salariu de 10.000 de euro pe lună.

Reclamă
Reclamă

Nu toţi oamenii de fotbal din România sunt de acord cu venirea lui Adrian Mutu pe banca României. Helmut Duckadam a atacat decizia luată de FRF.

”Dan Petrescu nu va merge la naţională. Jocurile au fost făcute pentru Adrian Mutu. S-a văzut asta mereu, pentru că Federaţia a discutat doar cu tehnicieni care nu puteau să vină, care erau imposibil de adus. S-a vorbit cu ei doar de ochii lumii.

Pentru FRF e ideal Adrian Mutu, au nevoie de un antrenor ascultător. Nu e o alegere bună pentru naţională. A fost un jucător mare, dar ca antrenor nu a dovedit nimic. Erau alţii care puteau fi aduşi şi care puteau face treabă, ca Victor Piţurcă sau Ladislau Bölöni”, a spus Duckadam.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și