Închide meniul

Jucătorul chemat de suporteri să o salveze pe Dinamo: „Fanii îmi scriu”. Ce răspuns le-a dat acestora

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 decembrie 2021, 11:54

Reclamă
Jucătorul chemat de suporteri să o salveze pe Dinamo: „Fanii îmi scriu. Ce răspuns le-a dat acestora

Jucătorul chemat de fani să o salveze pe Dinamo

Colaj Hepta

Conducerea lui Dinamo l-a dat afară pe Mircea Rednic şi l-a adus pe Flavius Stoican, în încercarea de a salva echipa de la retrogradare. Fanii nu au fost de acord cu mutarea, dar încearcă să aducă jucători pentru a salva echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul chemat de fani să o salveze pe Dinamo

Fanii lui Dinamo l-au rugat pe Sergiu Hanca să se întoarcă în Ştefan cel Mare. Fotbalistul a plecat chiar din Ştefan cel Mare în 2019 la Cracovia, echipă care l-a cumpărat de la Dinamo, iar pentru moment nu se gândește să revină în Liga 1. Hanca a devenit căpitanul echipei din Cracovia și chiar dacă fanii lui Dinamo îi trimit mesaje și îl cheamă înapoi, Hanca nici nu se gândeşte să plece din Polonia în acest moment.

„Fanii îmi mai scriu: ‘Vino la Dinamo’, ‘Dinamo are nevoie de tine’. Dar nu e momentul să mă întorc. Îmi este foarte bine în Polonia, am muncit mult să ajung acolo, nu văd de ce aș schimba acest lucru. Am plecat de la Dinamo într-o situație grea, n-aș putea să mă întorc într-o situație și mai grea!”, a spus Hanca, anunţă digisport.ro.

Sergiu Hanca a ajuns deja unul dintre veteranii echipei poloneze. Are deja 103 meciuri în tricoul echipei KS Cracovia, pentru care a marcat 17 goluri. Românul are şi 18 pase decisive până în acest moment.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și