Închide meniul

„Mi-aş dori un astfel de antrenor!” Mihai Iosif şi-a ales favoritul pentru postul de selecţioner. Ce a spus despre „bătălia” dintre Adrian Mutu şi Edi Iordănescu

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2021, 17:10

Reclamă
„Mi-aş dori un astfel de antrenor! Mihai Iosif şi-a ales favoritul pentru postul de selecţioner. Ce a spus despre „bătălia dintre Adrian Mutu şi Edi Iordănescu

Mihai Iosif, one-man show

Mediafax Foto / George Filip

Adrian Mutu şi Edi Iordănescu par a fi favoriţi pentru a ocupa postul de selecţioner. Mihai Iosif crede că oricare dintre cei doi ar fi o soluţie bună. Important este ca viitorul selecţioner să cunoacă bine fotbalul românesc – crede Iosif.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Iosif şi-a ales favoritul pentru postul de selecţioner

Mi-aș dori un antrenor român care a activat în fotbalul românesc și care știe ce este fotbalul românesc. Mi se par amândoi (n.red. Edi Iordănescu și Adrian Mutu) foarte ok, își doresc. Ambii pot face o figură frumoasă”, a declarat Mihai Iosif la digisport.ro.

Conform sursei citate, cele mai multe voturi în cadrul şedinţei Comisiei Tehnice a FRF le-au primit 3 antrenori: Edi Iordănescu (43 de ani), Adrian Mutu (42 de ani) şi Adrian Ursea (54 fde ani). Acesta scenariu a fost confirmat şi de Florin Bratu, unul dintre membrii Comisiei Tenhice a FRF.

„Cei care au primit printre cele mai multe voturi sunt liberi de contract și au sub 55 de ani. Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie”, a dezvăluit Florin Bratu.

Dan Petrescu a refuzat România! Anunţul făcut de Neluţu Varga

Dan Petrescu a refuzat România! Anunţul a fost făcut de Neluţu Varga. Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au negociat personal cu antrenorul CFR-ului, dar Neluțu Varga nu a vrut să-i dea drumul decât dacă FRF i-ar fi plătit clauza de reziliere, lucru refuzat de FRF.

Reclamă
Reclamă 4

S-au liniștit lucrurile, Dan Petrescu nu pleacă nicăieri. Acum face lista de achiziții pentru la iarnă. Nu s-a pus problema de bani, de clauză de reziliere. Dan vrea să continue la CFR Cluj și să luăm un nou titlu.

Vrem să-i aducem jucătorii pe care-i dorește cât mai repede, ca să-i aibă în cantonamentul din Spania. Nu vor fi doar veniri, avem făcută și lista de plecări, iar pe ea sunt în acest moment 12 jucători„, a declarat Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:15

Lionel Messi nu va juca în Argentina – Peru, la Copa America! Ce s-a întâmplat cu superstarul lui Inter Miami

12:04

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda: „Îmi doresc să nu mă opresc aici”

11:34

Germania – Danemarca LIVE TEXT (22:00). Țara gazdă continuă lupta pentru marele trofeu. Echipele probabile

11:26

Florin Niţă a ratat transferul. Dezvăluirile după Europeanul senzaţional făcut de portarul României

11:10

VIDEONikola Tsolov a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 3 al Austriei! Marea cursă, duminică (9:30, AntenaPLAY)

10:53

Brazilia face show la Copa America. Dublă pentru Vinicius Jr

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și