Închide meniul

Mircea Lucescu a dat verdictul în privinţa lui Adrian Mutu! Ce trebuie să facă FRF: „Să i se acorde o atenție deosebită”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 decembrie 2021, 12:23

Reclamă
Mircea Lucescu a dat verdictul în privinţa lui Adrian Mutu! Ce trebuie să facă FRF: „Să i se acorde o atenție deosebită

Adrian Mutu

Profimedia

Răzvan Burleanu este aşteptat să numească un nou selecţioner, iar Adrian Mutu este favorit să preia banca tehnică a naţionalei după ce lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul la finalul lunii noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a dat verdictul în privinţa lui Adrian Mutu

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a dat verdictul în privinţa lui Adrian Mutu. „Il Luce” spune că pe Mutu l-ar fi ajutat mai mult să antreneze o echipă de club cel puțin doi ani înainte de a face pasul cel mare și de a antrena o echipă națională. ”Nu știu cum s-ar manifesta ca antrenor. Între a fi jucător și antrenor e o diferență totală. Între a fi jucător, antrenor și selecționer iar e o diferență. Trebuie să i se acorde o atenție deosebită și să fie ajutat, nu să fie lăsată toată responsabilitatea pe el.

Mi-aș fi dorit să aibă măcar doi ani de antrenorat la o echipă de club și apoi să meargă la națională. Au fost mulți care aveau prestigiu ca jucător și le-a dat prestigiu să devină selecționeri. Hagi ar fi putut fi un selecționer extraordinar dacă mai antrena un an doi înainte. Shevchenko a fost ajutat de o trupă de italieni. Șase italieni au fost lângă el permanent. Sunt staffuri imense. Și Mancini cred că are cel puțin 15 persoane în staff. Eu nu am. Încerc să acopăr tot făcând eforturi foarte mari.

La Guardiola, la Klopp sunt câțiva antrenori care se ocupă doar cu exercițiile. Guardiola are 20 pe lângă el. Klopp are 40 de persoane care se ocupă de echipă”, a declarat Lucescu, anunţă digisport.ro.

Cine va prelua naţionala

Toate vocile din interiorul fotbalului românesc îl dau pe Adrian Mutu ca şi numit în funcţia de selecţioner. Totuşi, Răzvan Burleanu şi FRF i-ar mai avea pe listă şi pe Edi Iordănescu, fost antrenor al FCSB, dar şi pe Adrian Ursea, liber de contract după mai multe mandate în campionatele Elveţiei şi Franţei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și