Închide meniul

Familia Lucescu, OUT de la naţionala României: „Ca şi mine, Răzvan nu mai antrenează niciodată naţionala!” Mircea Lucescu l-a refuzat şi el pe Burleanu: „A venit după mine la Kiev”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2021, 20:38

Familia Lucescu, OUT de la naţionala României: „Ca şi mine, Răzvan nu mai antrenează niciodată naţionala! Mircea Lucescu l-a refuzat şi el pe Burleanu: „A venit după mine la Kiev

Răzvan Lucescu, anunț despre revenirea lui Mircea Lucescu în fotbalul românesc

SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES

După ce a anunţat că el nu va mai antrena niciodată naţionala României, Mircea Lucescu a spus că nici fiul său nu va va fi selecţioner. Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au fost la Salonic pentru a-l convinge pe Răzvan Lucescu să revină la echipa naţională a României. Antrenorul celor de la PAOK Salonic a refuzat oferta făcută de şefii din FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a dezvăluit că Răzvan Lucescu nu va mai antrena naţionala României

Și Răzvan are aceeași filosofie ca mine, nu mai antrenează niciodată naționala, după ceea ce s-a întâmplat cu el atunci. S-a scris atunci ceva în GSP, că ‘noi nu mai vrem să fim suporterii acestei naționale’. Era cineva care plătea pentru așa ceva. Păi de unde venea? Că nu avea de unde. Nu, era altcineva care plătea din afară. Și el a terminat cu naționala foarte bine, un 3-0 cu Bosnia. Nu e simplu să fii antrenorul naționalei.

Eu am fost puternic când am preluat naționala și aveam niște atacuri incredibile din partea revistei Săptămâna, unde erau Tănăsescu, Vadim Tudor, Eugen Barbu. În fiecare săptămână mă desființau, dar nu am avut nicio problemă„, a spus Mircea Lucescu la digisport.ro.

Citește și:

Mircea Lucescu l-a refuzat şi el pe Răzvan Burleanu

Nici Mircea Lucescu nu mai vrea să revină la naţionala României. Antrenorul celor de la Dinamo Kiev a dezvăluit care a fost momentul în care a decis să nu mai antreneze niciodată naţională României. Mircea Lucescu a fost selecţioner la începutul carierei de antrenor, între 1981 şi 1986, timp în care a calificat naţionala României la Campionatul European din 1984. A plecat după o victorie cu 4-0 cu Austria. Acela a fost momentul în care a decis să nu mai revină niciodată la naţionala României, deşi a mai primit oferte de-a lungul timpului.

Mircea Lucescu a spus că Răzvan Burleanu a mersi la Kiev pentru a-i propune să preia naţionala României.

Reclamă

„Eu mi-am spus părerea de mult timp, am suferit foarte mult atunci, când s-a întâmplat, și mi-am spus mie că niciodată nu am să revin. Am plecat după un 4-0 cu Austria și după un meci cu totul și cu totul extraordinar și după alte succese consecutive foarte bune și o pleiadă de jucători tneri crescuți pe lângă mine. Satisfacția a fost enormă.

Nu știu dacă cineva acolo ar avea nevoie de personalitatea mea, în FRF, nu cred. S-a mai pus o dată problema și au făcut tot ce a fost posibil să nu mă mai apropii de echipa națională. Acum 20 și ceva de ani.

Nu actuala conducere. Răzvan Burleanu a venit după mine, la Kiev, să-mi propună să preiau naționala. Era prea târziu”, a mai spus Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Răzvan Lucescu nu va mai reveni la echipa naţională
  • Dezvăluirea incredibilă a lui Mircea Lucescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și