Închide meniul

Dan Petrescu ar putea să plece în Rusia! Oferta pe care o aşteaptă ca să plece din România: „O va părăsi imediat pe CFR Cluj”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 decembrie 2021, 13:56 / Actualizat: 26 martie 2023, 18:28

Reclamă
Dan Petrescu ar putea să plece în Rusia! Oferta pe care o aşteaptă ca să plece din România: „O va părăsi imediat pe CFR Cluj

Dan Petrescu primește întăriri la CFR Cluj

Profimediaimages

Dan Petrescu ar putea să plece în Rusia fără să plătească CFR-ului clauza de reziliere. Cel puţin asta susţine agentul său. Nicolae Pârnău, care spune că Petrescu abia aşteaptă o ofertă din acest campionat pentru o nouă provocare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a refuzat echipa naţională, dar nu ar spune nu unei oferte din Rusia. Chiar dacă are o clauză de reziliere însemnată la echipa campioană, care l-a făcut să spună nu naţionalei, antrenorul nu a renunţat la marele său visă. Să antreneze în Rusia. Agentul său l-a dat de gol.

Dan Petrescu ar putea să plece în Rusia!

Dan Petrescu a avut posibilitatea să antreneze echipa naţională, dar a preferat să rămână la CFR Cluj. Nikolay Pârneu dezvăluie care ar fi oferta care l-ar face pe Dan Petrescu să plece imediat de la CFR Cluj. O fertă din campionatul Rusiei, acolo unde Dan Petrescu a mai antrenat două echipe. Nici clauza de reziliere de 400.000 de euro nu l-ar împiedica să o lase pe CFR Cluj. Dan Petrescu ar putea pleca gratis de la CFR Cluj. Nicolae Pârnău, impresarul antrenorului, a dat toate detaliile.

Dan Petrescu ar fi dispus să antreneze inclusiv în liga secundă. Pârneu susţine că marele obiectiv al lui Dan Petrescu este să revină în fotbalul rus şi şi-a trecut în contractul cu CFR o clauză prin care poate pleca gratis dacă primeşte o astfel de ofertă. ”Până în acest moment, nimeni nu ne-a contactat din Rusia. Nu există oferte. Dar, de îndată ce va avea ocazia să conducă un club rus, Dan o va părăsi imediat, gratuit, pe CFR Cluj. Petrescu vrea să se întoarcă în Rusia, pentru că încă n-a arătat totul ca antrenor aici. El este gata să conducă un club din orice ligă rusă, nu se pune problema echipelor de top. Îi place să lucreze în Rusia, pentru că aici infrastructura fotbalistică este foarte dezvoltată”, a declarat Nicolae Pârnău, conform sport24.ru.

În Rusia, Dan Petrescu le-a antrenat până acum pe Kuban Krasnodar şi pe Dinamo Moscova şi, conform spuselor inpresarului său, Nicolae Pârnău, îşi doreşte o nouă aventură în acest campionat, chiar şi în liga secundă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și