Închide meniul

„Nu vreau să mai aud de el ca om şi ca antrenor!” Dan Petrescu, făcut praf după ce a refuzat naţionala României: „Nu mai vreau să îi pronunţ numele! O scenetă de prost gust”

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2021, 17:52

„Nu vreau să mai aud de el ca om şi ca antrenor! Dan Petrescu, făcut praf după ce a refuzat naţionala României: „Nu mai vreau să îi pronunţ numele! O scenetă de prost gust

Dan Petrescu are mari probleme. CFR Cluj, învinsă de FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Dan Petrescu a refuzat să devină selecţionerul României
  • Atac fără precedent la adresa antrenorului campioanei

Dan Petrescu a decis să rămână la CFR Cluj, după o discuţie pe care a avut-o cu Neluţu Varga. Adrian Porumboiu a catalogat refuzul lui Dan Petrescu de a prelua naţionala României ca fiind o „scenetă de prost gust, un truc ieftin”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Dan Petrescu

Sunt uluit de ipocrizia pe care o manifestă în legătură cu Dan Petrescu. El este unul dintre cei mai buni antrenori pe care îi are România, dar, după sceneta asta de prost gust, un truc ieftin, prin care să demonstreze ce? Dan Petrescu, pentru mine, nici nu vreau să mai aud de el ca antrenor și ca om. Octavian Paler se întreba ‘România mai există, oare?’. Acum avea răspunsul.

Revenind la Dan Petrescu, căruia nu vreau să-i mai pronunț numele. Să fii antrenorul echipei naționale e o mândrie, atât pentru el, cât și pentru suporterul echipei naționale. Fotbalul nu e pentru oamenii bogați, e pentru suporterii care au un nivel mediu sau mai jos de salariu.

Reclamă

Este un fenomen care atrage foarte multă lume. Hai să-i spun circ, dar sunt elegant.  Ei de ce s-au împotmolit de 400.000 de euro, care, oricum, n-ajungeau la Dan Petrescu? Dacă pleca în Ungaria sau la Chelsea, da, plătește penalitatea, dar el pleca la naționala României. Este un conflict de interese”, a declarat Adrian Porumboiu pentru digisport.ro.

Citește și:

Cum au decurs negocierile dintre Dan Petrescu şi Neluţu Varga

Dan Petrescu a decis să continue la CFR Cluj, deşi îşi dorea să fie selecţioner. Discuţia decisivă cu Neluţu Varga l-a determinat să rămână la Cluj şi să lupte pentru un nou titlu în Liga 1.

Reclamă

Imediat după partida cu FC Argeş, câştigată de CFR Cluj cu scorul de 1-0, Dan Petrescu a anunţat că va avea o discuţie cu patronul Neluţu Varga pentru a lua o decizie cu privire la viitorul său. Deşi şansele erau mai mari ca să devină selecţioner, Dan Petrescu a decis să continue la CFR Cluj.

„Era o şansă, ştiam că îşi doreşte, orice antrenor îşi doreşte să antreneze la naţională. Erau nişte lucruri care se întâmplau, a fost o discuţie cu patronul, sunt nişte acţionari acolo la Cluj, au avut nişte discuţii clare înainte de discuţia cu naţională.

Aşa cum îl ştiam pe Dan şi ceea ce se întâmplă la Cluj, are susţinere totală din partea conducerii, toată lumea are încredere în capacitatea lui de a gestiona echipa. Trebuia să pună multe lucruri în balanţă, parcursul echipei care a fost impecabil. Afost o chestie pe care le-a spus o şi băieţilor, da, a discutat, nu se gândeşte, da 100% la CFR, vedem când se termină campionatul pentru că el vrea să aibă o discuţie cu patronul.

Reclamă 4 / 0/3

Discuţia cu patronul nu a fost legată numai de naţională, a fost unul dintre punctele discutate şi cred că a fost mult mai amplă. Ştiu că patronul echipei şi-l doreşte foarte mult pe Dan în continuare, nu cred că s-a discutat de clauză, pentru că patronul şi-l dorea foarte mult pe antrenor”, a spus Marius Bilaşco pentru telekomsport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”