Închide meniul

Dan Petrescu ar putea să plece în Rusia! Oferta pe care o aşteaptă ca să plece din România: „O va părăsi imediat pe CFR Cluj”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 decembrie 2021, 13:56 / Actualizat: 26 martie 2023, 18:28

Dan Petrescu ar putea să plece în Rusia! Oferta pe care o aşteaptă ca să plece din România: „O va părăsi imediat pe CFR Cluj

Dan Petrescu primește întăriri la CFR Cluj

Profimediaimages

Dan Petrescu ar putea să plece în Rusia fără să plătească CFR-ului clauza de reziliere. Cel puţin asta susţine agentul său. Nicolae Pârnău, care spune că Petrescu abia aşteaptă o ofertă din acest campionat pentru o nouă provocare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a refuzat echipa naţională, dar nu ar spune nu unei oferte din Rusia. Chiar dacă are o clauză de reziliere însemnată la echipa campioană, care l-a făcut să spună nu naţionalei, antrenorul nu a renunţat la marele său visă. Să antreneze în Rusia. Agentul său l-a dat de gol.

Dan Petrescu ar putea să plece în Rusia!

Dan Petrescu a avut posibilitatea să antreneze echipa naţională, dar a preferat să rămână la CFR Cluj. Nikolay Pârneu dezvăluie care ar fi oferta care l-ar face pe Dan Petrescu să plece imediat de la CFR Cluj. O fertă din campionatul Rusiei, acolo unde Dan Petrescu a mai antrenat două echipe. Nici clauza de reziliere de 400.000 de euro nu l-ar împiedica să o lase pe CFR Cluj. Dan Petrescu ar putea pleca gratis de la CFR Cluj. Nicolae Pârnău, impresarul antrenorului, a dat toate detaliile.

Dan Petrescu ar fi dispus să antreneze inclusiv în liga secundă. Pârneu susţine că marele obiectiv al lui Dan Petrescu este să revină în fotbalul rus şi şi-a trecut în contractul cu CFR o clauză prin care poate pleca gratis dacă primeşte o astfel de ofertă. ”Până în acest moment, nimeni nu ne-a contactat din Rusia. Nu există oferte. Dar, de îndată ce va avea ocazia să conducă un club rus, Dan o va părăsi imediat, gratuit, pe CFR Cluj. Petrescu vrea să se întoarcă în Rusia, pentru că încă n-a arătat totul ca antrenor aici. El este gata să conducă un club din orice ligă rusă, nu se pune problema echipelor de top. Îi place să lucreze în Rusia, pentru că aici infrastructura fotbalistică este foarte dezvoltată”, a declarat Nicolae Pârnău, conform sport24.ru.

Citește și:

În Rusia, Dan Petrescu le-a antrenat până acum pe Kuban Krasnodar şi pe Dinamo Moscova şi, conform spuselor inpresarului său, Nicolae Pârnău, îşi doreşte o nouă aventură în acest campionat, chiar şi în liga secundă.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și