Închide meniul

Cum au petrecut fotbaliștii români de Crăciun. Unii la plajă, alții acasă, „ghinioniștii” la meci. Imaginile care au adunat mii de aprecieri

Alexandru Ivan Publicat: 25 decembrie 2021, 18:40

Reclamă
Cum au petrecut fotbaliștii români de Crăciun. Unii la plajă, alții acasă, „ghinioniștii la meci. Imaginile care au adunat mii de aprecieri

Cum au petrecut fotbaliștii români de Crăciun

Colaj Instagram

De Crăciun, fotbaliștii români s-au răsfățat. Adrian Popa și Răzvan Raț au fost cei mai pretențioși. Aceștia și-au luat iubitele și au zburat în țările calde, să se bronzeze, la soare. Nu au uitat însă de pălăria lui Moș Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum au petrecut fotbaliștii români de Crăciun

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Adrian Popa (@77.adrian)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Răzvan Raț (@razvanrat.official)

La polul opus de Popa și Raț, sunt Alex Chipciu și Gabriel Toje. Cei doi fotbaliști din Liga 1 au petrecut acasă, în familie, și au făcut poze de grup lângă bradul de Crăciun.

&

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Alexandru Chipciu (@alexandru.chipciu)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Andrei Gabriel Torje (@torje_gabriel)

Lângă brad s-au pozat majoritatea fotbaliștilor din Liga 1. Nistor și Vătăjelu au fost dedespărțit de copii, în timp ce „puștii” Cordea, Baiaram ori Cîmpanu au fost nedespărțiți de iubite.

Reclamă 4 / 0/3
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cordea Andrei (@cordea99)


„Ghinioniștii” din ziua de Crăciun

Dacă fotbaliștii din Liga 1 au avut liber, stranierii au fost mai „ghinioniști”. Olimpiu Moruțan a avut meci cu Galatasaray chiar în ziua de Crăciun, dar măcar echipa lui a câștigat. Cicâldău, suspendat, nu a jucat, dar tot n-a primit liber de la Fatih Terim.

Nici Ianis Hagi n-a avut mult timp de relaxare. „Prințul” a rămas în Scoția pentru că are meci cu Rangers în a doua zi de Crăciun, împotriva lui Hamilton. Hagi Jr. a stat totuși alături de Gică Hagi și mama sa, Marilena.

„Când eram mic și mergeam cu colindul eram rușinos și am renunțat destul de repede repede. Nu am mai insistat când am văzut că nu sunt talentat. O lăsam pe sora mea mai în față”, și-a adus aminte Ianis Hagi, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și