Închide meniul

Cum au petrecut fotbaliștii români de Crăciun. Unii la plajă, alții acasă, „ghinioniștii” la meci. Imaginile care au adunat mii de aprecieri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 decembrie 2021, 18:40

Cum au petrecut fotbaliștii români de Crăciun. Unii la plajă, alții acasă, „ghinioniștii la meci. Imaginile care au adunat mii de aprecieri

Cum au petrecut fotbaliștii români de Crăciun

Colaj Instagram

De Crăciun, fotbaliștii români s-au răsfățat. Adrian Popa și Răzvan Raț au fost cei mai pretențioși. Aceștia și-au luat iubitele și au zburat în țările calde, să se bronzeze, la soare. Nu au uitat însă de pălăria lui Moș Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum au petrecut fotbaliștii români de Crăciun

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Adrian Popa (@77.adrian)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Răzvan Raț (@razvanrat.official)

La polul opus de Popa și Raț, sunt Alex Chipciu și Gabriel Toje. Cei doi fotbaliști din Liga 1 au petrecut acasă, în familie, și au făcut poze de grup lângă bradul de Crăciun.

&

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Alexandru Chipciu (@alexandru.chipciu)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Andrei Gabriel Torje (@torje_gabriel)

Lângă brad s-au pozat majoritatea fotbaliștilor din Liga 1. Nistor și Vătăjelu au fost dedespărțit de copii, în timp ce „puștii” Cordea, Baiaram ori Cîmpanu au fost nedespărțiți de iubite.

Reclamă 4 / 0/3
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cordea Andrei (@cordea99)


„Ghinioniștii” din ziua de Crăciun

Dacă fotbaliștii din Liga 1 au avut liber, stranierii au fost mai „ghinioniști”. Olimpiu Moruțan a avut meci cu Galatasaray chiar în ziua de Crăciun, dar măcar echipa lui a câștigat. Cicâldău, suspendat, nu a jucat, dar tot n-a primit liber de la Fatih Terim.

Nici Ianis Hagi n-a avut mult timp de relaxare. „Prințul” a rămas în Scoția pentru că are meci cu Rangers în a doua zi de Crăciun, împotriva lui Hamilton. Hagi Jr. a stat totuși alături de Gică Hagi și mama sa, Marilena.

„Când eram mic și mergeam cu colindul eram rușinos și am renunțat destul de repede repede. Nu am mai insistat când am văzut că nu sunt talentat. O lăsam pe sora mea mai în față”, și-a adus aminte Ianis Hagi, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și