Închide meniul

Oferte surpriză pentru Mirel Rădoi! Ce echipe l-au vrut pe fostul selecţioner şi de ce le-a refuzat: „Am zis că asta ar fi culmea!”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 decembrie 2021, 19:13

Reclamă
Oferte surpriză pentru Mirel Rădoi! Ce echipe l-au vrut pe fostul selecţioner şi de ce le-a refuzat: „Am zis că asta ar fi culmea!

Mirel Rădoi, asaltat de oferte

Antena Sport

Mirel Rădoi spune că a avut deja două oferte după ce a plecat de la echipa naţională. Era vorba despre două echipe naţionale, dar fostul selecţioner al României le-a refuzat pe ambele. A spus şi de ce a luat aceste decizii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oferte surpriză pentru Mirel Rădoi!

Lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul cu FRF la finalul lunii noiembrie şi nu a mai vrut să continue la echipa naţională, deşi şeful FRF, Răzvan Burleanu ar fi vrut să semneze un nou contract. Rădoi îşi doreşte acum să antreneze o echipă de club. „Acum mi-ar plăcea mai degrabă să fiu antrenor decât selecționer. Drept dovadă, acum am avut două oferte de la echipe naționale, dar le-am refuzat. Am zis că asta ar fi culmea! Am plecat de la naționala mea, nu am prelungit contractul și merg la alte echipe naționale?”, a spus Mirel Rădoi, conform telekomsport.ro.

Fostul selecţioner, la mare căutare

De altfel, fostul selecţioner a fost la mare căutare chiar de când a semnat cu FRF şi a antrenat echipa de tineret. Mirel Rădoi a dezvăluit faptul că în septembrie 2018, după ce tinerii „tricolori” au câștigat în Portugalia, scor 2-1 a primit două oferte. „Am avut două oferte într-o zi. După partidă, eram în aeroport, le discutam la telefon. Chiar glumeam cu președintele (n.r. – Răzvan Burleanu) și directorul tehnic (n.r. – Mihai Stoichiță), ziceam că naționala de tineret e mult mai vizibilă decât naționala mare. Am avut mai multe oferte cât am fost la tineret, în acel an și jumătate, decât în doi ani la echipa mare”, a mai spus fostul selecţioner, conform sursei citate.

Mirel Rădoi și-a încheiat mandatul la prima reprezentativă a României după 20 de meciuri. A câştigat 8 dintre acestea. La U21, rezultatele au fost chiar mai bune: 10 victorii, 3 egaluri și doar 3 eșecuri, plus o calificare în semifinalele Campionatului European din 2019! Înainte să colaboreze cu FRF, Mirel Rădoi a antrenat o singură echipă de club, pe FCSB, în 2015.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și