Închide meniul
EXCLUSIV

Greşeala imensă comisă de Gigi Becali! L-ar putea costa titlul în acest sezon: „Nu înţeleg de ce a plecat Edi Iordănescu de la FCSB”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 decembrie 2021, 19:08

Reclamă
Greşeala imensă comisă de Gigi Becali! L-ar putea costa titlul în acest sezon: „Nu înţeleg de ce a plecat Edi Iordănescu de la FCSB

Marea greşeală a lui Gigi Becali

Profimedia

Alexandru Bourceanu, fost căpitan şi jucător emblematic al celor de la FCSB îl critică pe Gigi Becali. Spune că îndepărtarea lui Edi Iordănescu de la echipă ar putea să o coste titlul pe vicecampioană la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Greşeala imensă comisă de Gigi Becali!

„Sigur Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun. Nu ştiu cât va conta această plecare, vom vedea în timp. Echipa a avut rezultate şi după. Edi a avut 8 victorii şi un egal. Nu înţeleg de ce a plecat… De fapt, înţeleg dar doar într-o mică măsură. A vrut să impună un model de joc care i se potriveşte FCSB-ului. Presupun că a plecat din motive care nu ţin neapărat de fotbal”, a spus Alexandru Bourceanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Florin Tănase, aproape de transferul vieţii

Fostul căpitan al celor de la FCSB, Alexandru Bourceanu, a vorbit şi despre actualul lider al vestiarului vicecampioanei, Florin Tănase. Actualul căpitan al roş-albaştrilor este foarte aproape de un transfer la arabi. Al Nasr Dubai este foarte aproape de a-i achita clauza de reziliere de trei milioane de euro lui Gigi Becali. Mai mult, arabii ar fi gata să îi plătească lui Florin Tănase şi un salariu de aproape un milion de euro pe sezon, de trei ori mai mult decât încasează acum fotbalistul la FCSB. „FCSB ar suferi o pierdere mare pierdere dacă pleacă Florin Tănase. Este un jucător extraordinar, e golgheterul campionatului, dar mulţi jucători au nevoie de noi provocări la un anumit moment al carierei”, a mai spus Alexandru Bourceanu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și