Închide meniul
EXCLUSIV

Greşeala imensă comisă de Gigi Becali! L-ar putea costa titlul în acest sezon: „Nu înţeleg de ce a plecat Edi Iordănescu de la FCSB”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 decembrie 2021, 19:08

Greşeala imensă comisă de Gigi Becali! L-ar putea costa titlul în acest sezon: „Nu înţeleg de ce a plecat Edi Iordănescu de la FCSB

Marea greşeală a lui Gigi Becali

Profimedia

Alexandru Bourceanu, fost căpitan şi jucător emblematic al celor de la FCSB îl critică pe Gigi Becali. Spune că îndepărtarea lui Edi Iordănescu de la echipă ar putea să o coste titlul pe vicecampioană la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Greşeala imensă comisă de Gigi Becali!

„Sigur Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun. Nu ştiu cât va conta această plecare, vom vedea în timp. Echipa a avut rezultate şi după. Edi a avut 8 victorii şi un egal. Nu înţeleg de ce a plecat… De fapt, înţeleg dar doar într-o mică măsură. A vrut să impună un model de joc care i se potriveşte FCSB-ului. Presupun că a plecat din motive care nu ţin neapărat de fotbal”, a spus Alexandru Bourceanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Florin Tănase, aproape de transferul vieţii

Fostul căpitan al celor de la FCSB, Alexandru Bourceanu, a vorbit şi despre actualul lider al vestiarului vicecampioanei, Florin Tănase. Actualul căpitan al roş-albaştrilor este foarte aproape de un transfer la arabi. Al Nasr Dubai este foarte aproape de a-i achita clauza de reziliere de trei milioane de euro lui Gigi Becali. Mai mult, arabii ar fi gata să îi plătească lui Florin Tănase şi un salariu de aproape un milion de euro pe sezon, de trei ori mai mult decât încasează acum fotbalistul la FCSB. „FCSB ar suferi o pierdere mare pierdere dacă pleacă Florin Tănase. Este un jucător extraordinar, e golgheterul campionatului, dar mulţi jucători au nevoie de noi provocări la un anumit moment al carierei”, a mai spus Alexandru Bourceanu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și