Închide meniul

Olimpiu Moruţan, trecut pe „linie moartă” la Galata?! Mutarea pregătită de Fatih Terim. Ar fi o adevărată lovitură

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 decembrie 2021, 10:38

Reclamă
Olimpiu Moruţan, trecut pe „linie moartă la Galata?! Mutarea pregătită de Fatih Terim. Ar fi o adevărată lovitură

Olimpiu Moruţan, trecut pe linie moartă la Galatasaray

Profimedia

Olimpiu Moruţan se simte ameninţat la Galatasaray. Echipa turcă şi-a propus la începutul campionatului titlul de campioană, dar acum se zbate undeva la mijlocul clasamentului. Poziţia internaţionalului român nu mai e nici ea pre sigură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, trecut pe „linie moartă” la Galata?!

Olimpiu Moruţan încearcă să se impună ca titular la Galata, iar din 2022 ar putea să îi fie şi mai greu. Trupa antrenată de Fatih Terim a început licitaţia pentru un jucător important din Europa. Vrea să-l aducă la Istanbul pe Ola Solbakken, fotbalistul lui Bodo/Glimt. Norvegianul de 23 de ani este cerut cu insistenţă de Fatih Terim. Dacă ajunge la Galata, Solbakken ar reprezenta o concurenţă serioasă pentru Moruţan.

S-au început negocierile pentru Solbakken

Conducerea celor de la Galata vrea să îi facă pe plac Împăratului Terim şi s-ar fi întâlnit deja cu norvegienii pentru acest transfer, dar deocamdată nu s-a ajuns la un acord din cauza faptului că nordicii vor3 milioane de euro în schimbul său. Turcii nu sunt dispuşi să achite o asemenea sumă mai ales că mijlocașului de bandă dreapta îi expiră contractul la finalul anului viitor, conform spor.haber7.com. Negocierile vor continua însă pentru fotbalistul care are 11 goluri pentru Bodo/Glimt în acest sezon, iar două dintre ele au venit în victoria umilitoare pe care norvegienii i-au aplicat-o lui AS Roma, echipa lui Jose Mourinho, scor 6-1. Fotbalistul a marcat un gol și în returul cu italienii, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Secundul lui Fatih Terim de la Galatasaray, Necati Ates, a fost întrebat despre viitorul românului la gruparea „Cim Bom Bom”. „Transferurile nu se termină niciodată la Galatasaray. Vor fi mereu discuții în perioada de mercato. Dacă antrenorul nostru va considera că sunt necesare, vom face transferuri. Vor exista schimbări. Moruțan este un fotbalist pe care ni l-am dorit și de la care avem așteptări mari, toată lumea așteaptă multe de la el. Antrenorul oferă șanse în fiecare meci. Suntem mulțumiți de el și de fiecare jucător care face parte din lotul nostru”, a explicat Ates, conform Sabah Spor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și