Închide meniul

Olimpiu Moruţan, trecut pe „linie moartă” la Galata?! Mutarea pregătită de Fatih Terim. Ar fi o adevărată lovitură

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 decembrie 2021, 10:38

Olimpiu Moruţan, trecut pe „linie moartă la Galata?! Mutarea pregătită de Fatih Terim. Ar fi o adevărată lovitură

Olimpiu Moruţan, trecut pe linie moartă la Galatasaray

Profimedia

Olimpiu Moruţan se simte ameninţat la Galatasaray. Echipa turcă şi-a propus la începutul campionatului titlul de campioană, dar acum se zbate undeva la mijlocul clasamentului. Poziţia internaţionalului român nu mai e nici ea pre sigură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, trecut pe „linie moartă” la Galata?!

Olimpiu Moruţan încearcă să se impună ca titular la Galata, iar din 2022 ar putea să îi fie şi mai greu. Trupa antrenată de Fatih Terim a început licitaţia pentru un jucător important din Europa. Vrea să-l aducă la Istanbul pe Ola Solbakken, fotbalistul lui Bodo/Glimt. Norvegianul de 23 de ani este cerut cu insistenţă de Fatih Terim. Dacă ajunge la Galata, Solbakken ar reprezenta o concurenţă serioasă pentru Moruţan.

S-au început negocierile pentru Solbakken

Conducerea celor de la Galata vrea să îi facă pe plac Împăratului Terim şi s-ar fi întâlnit deja cu norvegienii pentru acest transfer, dar deocamdată nu s-a ajuns la un acord din cauza faptului că nordicii vor3 milioane de euro în schimbul său. Turcii nu sunt dispuşi să achite o asemenea sumă mai ales că mijlocașului de bandă dreapta îi expiră contractul la finalul anului viitor, conform spor.haber7.com. Negocierile vor continua însă pentru fotbalistul care are 11 goluri pentru Bodo/Glimt în acest sezon, iar două dintre ele au venit în victoria umilitoare pe care norvegienii i-au aplicat-o lui AS Roma, echipa lui Jose Mourinho, scor 6-1. Fotbalistul a marcat un gol și în returul cu italienii, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Citește și:

Secundul lui Fatih Terim de la Galatasaray, Necati Ates, a fost întrebat despre viitorul românului la gruparea „Cim Bom Bom”. „Transferurile nu se termină niciodată la Galatasaray. Vor fi mereu discuții în perioada de mercato. Dacă antrenorul nostru va considera că sunt necesare, vom face transferuri. Vor exista schimbări. Moruțan este un fotbalist pe care ni l-am dorit și de la care avem așteptări mari, toată lumea așteaptă multe de la el. Antrenorul oferă șanse în fiecare meci. Suntem mulțumiți de el și de fiecare jucător care face parte din lotul nostru”, a explicat Ates, conform Sabah Spor.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și