Închide meniul

Kylian Mbappe a refuzat transferul la Real Madrid, chiar dacă putea semna pe 1 ianuarie! „Nu merg acolo, 100% rămân la PSG”. Mesaj de luptă transmis „galacticilor”

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2021, 8:51

Reclamă
Kylian Mbappe a refuzat transferul la Real Madrid, chiar dacă putea semna pe 1 ianuarie! „Nu merg acolo, 100% rămân la PSG. Mesaj de luptă transmis „galacticilor

Kylian Mbappe exclude un transfer la Real Madrid în această iarnă

Profimediaimages

Francezul care a fost la un pas să ajungă în vară pe Santiago Bernabeu i-a asigurat pe fani că gândul său este numai la gruparea din Paris. S-a declarat încântat că joacă în Ligue 1, dar a evitat să vorbească despre ceea ce se va întâmpla la finalul acestui sezon, când rămâne liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe nu va pleca de la PSG în această iarnă

Nu voi pleca la Real Madrid în ianuarie. Voi da totul pentru a câştiga UEFA Champions League, campionatul şi Cupa Franţei. Vreau să dau ce am mai bun fanilor, pentru că merită asta! Sunt fericit să rămân în oraşul meu. Sunt francez şi îmi doresc să câştig totul în acest sezon.

Din respect pentru echipa mea, pentru coechipieri şi pentru fani, voi rămâne să joc aici. 100% voi da totul în cele şase luni de contract pe care le mai am„, a declarat Kylian Mbappe pentru CNN, citat de marca.com.

Real Madrid a făcut o ofertă chiar şi 220 de milioane de euro în luna august, dar aceasta fost refuzată de PSG. Mbappe le-a pus gând rău „galacticilor” lui Carlo Ancelotti înaintea „dublei” din optimile de finală ale UEFA Champions League.

Singurul lucru pe care îl am în cap este să o bat pe Real Madrid în februarie şi în martie. Urmează cea mai importantă perioadă a sezonului. Am mai ajuns în finală, dar acum ne dorim să câştigăm trofeul„, a precizat cel mai scump atacant din lume.

Reclamă

Mbappe, premiat la Globe Soccer Awards

Kylian Mbappe a fost numit cel mai bun fotbalist al anului la cea de-a 12-a ediție a galei „Globe Soccer Awars”, care a fost găzduită la Hotel Armani, în Dubai. În lupta pentru premiu, Kylian Mbappe i-a învins pe Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Mohamed Salah, Karim Benzema și Robert Lewandowski.

15 goluri în 24 de meciuri a înscris Kylian Mbappe în acest sezon pentru PSG, în toate competițiile. Atacantul francez, care a împlinit recent 23 de ani,

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și