Închide meniul

”Va ajunge curând la București!” Ladislau Boloni, dispus să accepte oferta FRF. Care este echipa care îl poate deturna din drumul spre națională

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 ianuarie 2022, 18:54

”Va ajunge curând la București!” Ladislau Boloni, dispus să accepte oferta FRF. Care este echipa care îl poate deturna din drumul spre națională

Ladislau Boloni a refuzat să fie selecţionerul României

Ladislau Boloni, în timpul unui meci / Profimedia

Ladislau Boloni, dispus să accepte oferta lui Răzvan Burleanu

Chiar dacă Adrian Mutu era favorit pentru preluarea echipei naționale, șefii FRF s-au răzgândit, iar Ladislau Boloni este la un pas de a deveni noul selecționer. Experimentatul antrenor este dispus să accepte oferta lui Răzvan Burleanu, anunță playsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Boloni a spus că va ajunge curând la București pentru negocierile adevărate. E o personalitate puternică, are un palmares consistent, și prin aducerea și instalarea lui, federația vrea să schimbe percepția asta cum că nu se lucrează serios.

Boloni e un super-profesionist, iar cei care decid au nevoie să se asocieze cu un nume puternic. Burleanu și Stoichiță au realizat că lipsa rezultatelor și bâjbăiala asta cu numirea selecționerului au condus la o imagine șifonată, așa că Boloni a devenit principala țintă pentru ei”, susțin apropiați ai antrenorului, potrivit sursei citate.

Singura echipă care îl poate deturna pe Ladislau Boloni din drumul spre națională este Club Brugge, fosta campioană a Belgiei. Acesta se va despărți de Philipe Clement, care o va prelua pe AS Monaco, și sunt cu ochii și pe Boloni, care are experiență în fotbalul belgian.

Răzvan Burleanu nu l-a mai chemat la negocieri pe Victor Pițurcă

Răzvan Burleanu a decis să renunțe la varianta de a-i propune postul de selecționer lui Victor Pițurcă. Președintele Federației Române de Fotbal l-a scos din cărți pe antrenorul de 65 de ani, care a fost pe banca naționalei în trei mandate, ultima dată între 2011 și 2014.

Reclamă

Adi Mutu, Edi Iordănescu și Ladislau Boloni sunt antrenorii care au păstrat șanse pentru a semna contractul cu FRF. Din informașiile as.ro, Mutu este mare favorit pentru a deveni selecționerul României. Acesta ar fi ajuns la un acord de principiu cu Burleanu și Stoichiță încă de la începutul lunii decembrie.

Chiar și așa, șefii Federației au fost în Franța pentru a purta o discuție cu Ladislau Boloni. Și Adrian Ursea a fost o variantă de luat în calcul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și