Închide meniul

”Va ajunge curând la București!” Ladislau Boloni, dispus să accepte oferta FRF. Care este echipa care îl poate deturna din drumul spre națională

Dragoș Vasile Publicat: 3 ianuarie 2022, 18:54

”Va ajunge curând la București!” Ladislau Boloni, dispus să accepte oferta FRF. Care este echipa care îl poate deturna din drumul spre națională

Ladislau Boloni a refuzat să fie selecţionerul României

Ladislau Boloni, în timpul unui meci / Profimedia

  • Ladislau Boloni, dispus să accepte oferta lui Răzvan Burleanu
  • Care este echipa care îl poate deturna

Ladislau Boloni, dispus să accepte oferta lui Răzvan Burleanu

Chiar dacă Adrian Mutu era favorit pentru preluarea echipei naționale, șefii FRF s-au răzgândit, iar Ladislau Boloni este la un pas de a deveni noul selecționer. Experimentatul antrenor este dispus să accepte oferta lui Răzvan Burleanu, anunță playsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Boloni a spus că va ajunge curând la București pentru negocierile adevărate. E o personalitate puternică, are un palmares consistent, și prin aducerea și instalarea lui, federația vrea să schimbe percepția asta cum că nu se lucrează serios.

Boloni e un super-profesionist, iar cei care decid au nevoie să se asocieze cu un nume puternic. Burleanu și Stoichiță au realizat că lipsa rezultatelor și bâjbăiala asta cu numirea selecționerului au condus la o imagine șifonată, așa că Boloni a devenit principala țintă pentru ei”, susțin apropiați ai antrenorului, potrivit sursei citate.

Reclamă

Singura echipă care îl poate deturna pe Ladislau Boloni din drumul spre națională este Club Brugge, fosta campioană a Belgiei. Acesta se va despărți de Philipe Clement, care o va prelua pe AS Monaco, și sunt cu ochii și pe Boloni, care are experiență în fotbalul belgian.

Citește și:

Răzvan Burleanu nu l-a mai chemat la negocieri pe Victor Pițurcă

Răzvan Burleanu a decis să renunțe la varianta de a-i propune postul de selecționer lui Victor Pițurcă. Președintele Federației Române de Fotbal l-a scos din cărți pe antrenorul de 65 de ani, care a fost pe banca naționalei în trei mandate, ultima dată între 2011 și 2014.

Reclamă

Adi Mutu, Edi Iordănescu și Ladislau Boloni sunt antrenorii care au păstrat șanse pentru a semna contractul cu FRF. Din informașiile as.ro, Mutu este mare favorit pentru a deveni selecționerul României. Acesta ar fi ajuns la un acord de principiu cu Burleanu și Stoichiță încă de la începutul lunii decembrie.

Chiar și așa, șefii Federației au fost în Franța pentru a purta o discuție cu Ladislau Boloni. Și Adrian Ursea a fost o variantă de luat în calcul.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid