Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu a refuzat oferta lui Atromitos, chiar dacă grecii anunţau că va semna miercuri contractul

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2022, 8:25

Reclamă
Edi Iordănescu a refuzat oferta lui Atromitos, chiar dacă grecii anunţau că va semna miercuri contractul

Edi Iordănescu are şanse mari să devină selecţionerul României

Hepta

„Iordănescu o preia pe Atromitos. Antrenorul român este aşteptat miercuri la noi în ţară pentru a semna noul contract”, au scris grecii. Totuşi, Iordănescu preferă să mai aştepte până să preia altă echipă, chiar dacă elenii au insistat pentru aducerea lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta după ce Edi s-a despărţit de FCSB, după un parcurs bun, cu 8 victorii, două remize şi două înfrângeri.

Edi Iordănescu: „Am o clauză de vacanță!”

Edi Iordănescu a avut o reacție ironică când a fost întrebat dacă are vreo clauză ca să preia echipa națională. Fostul antrenor de la FCSB a spus că n-a purtat nicio discuție oficială cu FRF și că planul lui e să plece în străinătate.

„Am o clauză de vacanță acum! (n.r. – râde) Aș avea o emoție pentru bucuria că sunt la echipa națională. Am antrenat cele mai bune și titrate echipe din România. Sunt mulți jucători de la echipa națională cu care am lucrat. Rămân la părerea că fotbalul românesc are antrenori buni.

Dar n-am o ofertă de la echipa națională, nu am avut o întâlnire cu președintele FRF. Am avut un contact, e adevărat, dar nu o consider o ofertă. Pe mine mă interesează lucrurile concrete. Eu cu Mihai Stoichiță vorbesc des, am vorbit generalități.

Reclamă

Voi pune accent pe o plecare în exterior. Am vrut asta și când am plecat de la CFR Cluj, dar nu s-a materializat”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai Vezi toate știrile
Citește și