Închide meniul

„Am o clauză de vacanță!” Edi Iordănescu, reacție genială când a fost întrebat de postul de selecționer. Ce planuri are fostul antrenor de la FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 decembrie 2021, 20:19

„Am o clauză de vacanță! Edi Iordănescu, reacție genială când a fost întrebat de postul de selecționer. Ce planuri are fostul antrenor de la FCSB

Edi Iordănescu, avertizat de Ilie Dumitrescu

Profimedia

„Am o clauză de vacanță acum! (n.r. – râde) Aș avea o emoție pentru bucuria că sunt la echipa națională. Am antrenat cele mai bune și titrate echipe din România. Sunt mulți jucători de la echipa națională cu care am lucrat. Rămân la părerea că fotbalul românesc are antrenori buni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, reacție genială când a fost întrebat de postul de selecționer

Dar n-am o ofertă de la echipa națională, nu am avut o întâlnire cu președintele FRF. Am avut un contact, e adevărat, dar nu o consider o ofertă. Pe mine mă interesează lucrurile concrete. Eu cu Mihai Stoichiță vorbesc des, am vorbit generalități.

Voi pune accent pe o plecare în exterior. Am vrut asta și când am plecat de la CFR Cluj, dar nu s-a materializat”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

România e fără selecționer după ce contractul lui Mirel Rădoi cu FRF a expirat. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au negociat cu mai mulți antrenori cu experiență, precum Dan Petrescu, Gică Hagi și Răzvan Lucescu, dar toți au refuzat.

Citește și:

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au plecat în Franţa să negocieze cu Boloni și Adrian Ursea

Adrian Mutu părea marele favorit pentru postul de selecţioner. Se pare, însă, că Ladislau Boloni ar fi prima variantă pentru postul de selecţioner. Conform playsport.ro, Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu au plecat în Franţa pentru a negocia cu Boloni preluarea naţionalei.

Reclamă

O altă variantă ar fi Adrian Ursea, cel care se află pe listă şi este unul dintre antrenorii care ar fi primit printre cele mai multe voturi.

Domnii Burleanu și Stoichiță pot merge unde cred de cuviință. Mă puneți într-o situație dificilă dacă-mi cereți să intrăm în amănunte și nu-mi doresc acest lucru. La revedere!„, a spus fost reacţia lui Ladislau Boloni pentru sursa mai sus citată.

„Îmi pare rău, dar nu pot să iau nicio poziție la întrebarea dumneavoastră”, a reacționat și Adrian Ursea, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și