Închide meniul

CFR Cluj a dat o primă lovitură pe piaţa transferurilor! Marko Dugandzic a semnat. Anunţul făcut de Neluţu Varga

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2022, 8:58

Reclamă
CFR Cluj a dat o primă lovitură pe piaţa transferurilor! Marko Dugandzic a semnat. Anunţul făcut de Neluţu Varga

Echipa lui Dan Petrescu şi-a aflat cele 5 posibile adversare din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj este cap de serie în primul tur preliminar al Ligii Campionilor | Hepta

”Da, l-am luat pe Dugandzic. Încerc să-i îndeplinesc lui Dan toate dorințele spre a-și forma o echipă competitivă pentru Europa”, a anunţat Varga, citat de playsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a semnat cu CFR Cluj

În vârstă de 27 de ani, atacantul vine de la Sochi, unde însă nu a fost un om de bază. A jucat doar 4 meciuri în acest sezon și a marcat un gol. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piață a lui Dugandzic este 500.000 de euro.

CFR Cluj va plăti 400.000 de euro pentru jucătorul pe care Botoşani încasa aceeaşi sumă, în 2020, atunci când îl vindea în Rusia. Acesta va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună.

Dan Petrescu îl vrea și pe Constantin Budescu la CFR Cluj

Constantin Budescu şi-a reziliat contractul cu FCSB, dar nu duce lipsă de oferte. Mijlocaşul de 32 de ani ar putea semna chiar cu liderul Ligii 1, CFR Cluj. „Magicianul” care are o cotă de 1.3 milioane de euro este pe placul lui Dan Petrescu.

La scurt timp după ce a fost convins de Gigi Becali să plece, Budescu a primit veşti excelente. Dan Petrescu şi Marius Şumudică s-ar fi interesat deja de internaţionalul român.

Reclamă

Budescu are şi o ofertă din Liga 2 care îl tentează. Este aşteptat de „lupii galbeni” să vină la Petrolul pentru a ajuta echipa să promoveze. La Ploieşti şi-a început cariera şi de acolo şi-ar dori să se retragă din fotbal.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și