Închide meniul

CFR Cluj a dat o primă lovitură pe piaţa transferurilor! Marko Dugandzic a semnat. Anunţul făcut de Neluţu Varga

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2022, 8:58

CFR Cluj a dat o primă lovitură pe piaţa transferurilor! Marko Dugandzic a semnat. Anunţul făcut de Neluţu Varga

Echipa lui Dan Petrescu şi-a aflat cele 5 posibile adversare din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj este cap de serie în primul tur preliminar al Ligii Campionilor | Hepta

”Da, l-am luat pe Dugandzic. Încerc să-i îndeplinesc lui Dan toate dorințele spre a-și forma o echipă competitivă pentru Europa”, a anunţat Varga, citat de playsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a semnat cu CFR Cluj

În vârstă de 27 de ani, atacantul vine de la Sochi, unde însă nu a fost un om de bază. A jucat doar 4 meciuri în acest sezon și a marcat un gol. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piață a lui Dugandzic este 500.000 de euro.

CFR Cluj va plăti 400.000 de euro pentru jucătorul pe care Botoşani încasa aceeaşi sumă, în 2020, atunci când îl vindea în Rusia. Acesta va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună.

Dan Petrescu îl vrea și pe Constantin Budescu la CFR Cluj

Constantin Budescu şi-a reziliat contractul cu FCSB, dar nu duce lipsă de oferte. Mijlocaşul de 32 de ani ar putea semna chiar cu liderul Ligii 1, CFR Cluj. „Magicianul” care are o cotă de 1.3 milioane de euro este pe placul lui Dan Petrescu.

La scurt timp după ce a fost convins de Gigi Becali să plece, Budescu a primit veşti excelente. Dan Petrescu şi Marius Şumudică s-ar fi interesat deja de internaţionalul român.

Reclamă

Budescu are şi o ofertă din Liga 2 care îl tentează. Este aşteptat de „lupii galbeni” să vină la Petrolul pentru a ajuta echipa să promoveze. La Ploieşti şi-a început cariera şi de acolo şi-ar dori să se retragă din fotbal.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și