Închide meniul

Meci incredibil! Cu cine vrea să se bată Mayweather, la Dubai, pe acoperișul Burj Al Arab

Florian Ceafalău Publicat: 6 ianuarie 2022, 15:11

Reclamă
Meci incredibil! Cu cine vrea să se bată Mayweather, la Dubai, pe acoperișul Burj Al Arab

Meci incredibil pentru marele Floyd Mayweather. Acesta vrea să se bată pe acoperișul unei clădiri din Dubai, cu un puști de doar 20 de ani.

Profimedia

Meci incredibil pentru Mayweather. Acesta vrea să facă o avere dintr-un meci cu un youtuber de doar 20 de ani din Dubai. De când s-a lăsat de box profesionist, Mayweather a avut tot felul de meciuri prin care a făcut sute de milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta s-a bătut cu un puști kickboxer din Japonia, după care a boxat pe 300 de milioane de dolari cu McGregor, iar anul trecut l-a bătut pe Paul Logan într-un meci ce i-a adus, de asemenea, zeci de milioane de dolari.

Meci incredibil: Floyd Mayweather vs Money Kicks pe Burj Al Arab

Money Kicks este un puști ce abia a împlinit 20 de ani. Acesta este cu 5cm și 10kg mai mic decât Mayweather, și nu a făcut box profesionist niciodată în viața lui.

Rashed Belhasa pe numele său, tânărul este un star pe Youtube și pe rețelele de socializare, acolo unde are peste 2 milioane de urmăritori. Mayweather vrea să profite de acest lucru și să organizeze un meci demonstrativ.

”Oamenii mei vorbesc cu oamenii lui. Vreau să boxăm pe un helipad, pe acoperiș. Vor fi doar câțiva invitați speciali. Money Kicks face lucruri frumoase pe social media, îmi place ce văd”, a declarat Mayweather, citat de Skysports.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și